POŽALILA SE NA INSTAGRAMU: Maja Šuput se obrušila na poznatu avio-kompaniju (VIDEO/FOTO)

Instagram

Kao javna osoba, Maja Šuput često putuje avionom, no ovoga puta se nije mogla suzdržati na bezobrazluk poznate avio-kompanije.

Da je Maja Šuput ovih dana uživala na Ibizi znaju svi koji ju prate na društvenim mrežama jer popularna pjevačica redovito objavljivala fotke u oskudnim kupaćim kostimima s plaže ili iz ludih noćnih izlazaka. I naravno Maji je bilo ludo i nezaboravno, odmarala je i zabavljala se u isto vrijeme, a njezin pakao započeo je kada je krenula prema doma.

Šuputica je cjelokupnu situaciju, odnosno put ukratko prepričala na Instagramu, i po prvi put se požalila na jednu avio-kompaniju, pod imenom Vueling.

Uz fotku iz aviona Maja je napisala: “Na aerodromu na Ibizi kasnili smo 3 sata s polaskom, bez objašnjenja ili izvinjenja (što je zbog viska slobodnog vremena rezultiralo ogromnim šopingom). Kad smo konačno poletili mislila sam da je mom životu kraj jer je u avionu neka budala stavila klimu na – 15. Smrznula sam se koliko sam dugačka i teška, a kad sam se požalila stjuardesi dobila sam bahati odgovor na španjolskom… Tako sam joj sočno vratila na hrvatskom da me ta prosta satisfakcija barem malo ugrijala. Presjedanje koje smo imali u Barceloni smo naravno propustili, a sljedećeg leta nije bilo. I sve bi to bilo još podnošljivo da nam nisu uspjeli izgubiti prtljagu. Nemaš robu prazan mob svima, a red za lost and found dug kilometar. Dok su cure čekale u tom redu ja sam isla sređivati karte za prvi jutarnji (ovaj) let. E to se zove borba na šalteru. Nitko ništa ne zna i nije im baš pretjerano stalo da pomognu. Najviše me nasmijalo kad mi je lik na šalteru dao voucher da večeram u pekari na aerodromu!!! Uglavnom, bilo je tu svega jos sinoć ali čisto prijateljski vam kažem da ih izbjegavate ako možete. Ja krećem konačno … Posedarje vidimo se večeras, koncert samo takav vas čeka.”

Ja se nikad na instagramu ne zalim niti ga koristim kako bi nekom napravila los PR ali ovog puta me avio kompanija zvana Vueling natjerala na to. Naime, vise puta sam nazalost letila s njima i gotovo uvijek kasne ali jucer je kap prelila casu. Na aerodromu na Ibizi kasnili smo 3 sata sa polaskom , bez objasnjenja ili izvinjenja ( sto je zbog viska slobodnog vremena rezultiralo ogromnim sopingom ) . Kad smo konacno poletili mislila sam da je mom zivotu kraj jer je u avionu neka budala stavila klimu na – 15 . Smrznula sam se koliko sam dugacka i teska a kad sam se pozalila stjuardesi dobila sam bahati odgovor na spanjolskom … Tako sam joj socno vratila na hrvatskom da me ta prosta satisfakcija barem malo ugrijala. Presjedanje koje smo imali u Barceloni smo naravno propustili a sljedeceg leta nije bilo. I sve bi to bilo jos podnosljivo da nam nisu uspjeli izgubiti prtljagu. Nemas robu, prazan mob svima a red za lost and found dug kilometar. Dok su cure cekale u tom redu ja sam isla sredjivat karte za prvi jutarnji ( ovaj ) let. E to se zove borba na salteru. Nitko nista ne zna i nije im bas pretjerano stalo da pomognu. Najvise me nasmijalo kad mi je lik na salteru dao voucher da veceram u pekari na aerodromu!!! Uglavnom, bilo je tu svega jos sinoc ali cisto prijateljski vam kazem da ih izbjegavate ako mozete. Ja krecem konacno … Posedarje vidimo se veceras, koncert samo takav vas ceka ???????? ????????????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Na kraju je Maja sretno stigla na zakazani koncert u Posedarju gdje je kao i obično napravila pravu ludnicu i zabavljala okupljenu masu do ranih jutarnjih sati.

Amazing people ❤️❤️❤️ A video posted by majasuput (@majasuput) on

 


Komentari