Izgorio automobil Dinamovog šefa sigurnosti!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Automobil marke Volkswagen Golf sisačkih registracijskih oznaka u vlasništvu Krešimira Antolića, Dinamovog šefa sigurnosti, izgorio je jutros oko 5:30 sati u Rujanskoj ulici, na Vrbanima, doznaje Net.hr

Brzom intervencijom širenje vatre spriječili su zagrebački vatrogasci, a u ovim trenucima u tijeku je policijski očevid koji bi trebao utvrditi uzrok požara.

Krešimir Antolić u Dinamo je stigao krajem 2015. godine i to iz policijskih redova. Diplomirani je kriminalist, a neko je vrijeme bio na dužnosti načelnika Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave Zagrebačke.

“Situacija je izvanredna. Nadam se da će javnost u idućim danima pratiti i ovu situaciju i onu kada je pokušan atentat na Zdravka Mamića. Cvitanović je mučki napadnut ispred svoga stana, a kako će to netko interpretirati, to je stvar svakog pojedinca. Zamislite kako bi bilo vama da vas zbog nečega što ste napisali napadnu dva retardirana idiota. Neću govoriti o detaljima događaja iako su mi poznati, to je stvar policije. Ako bude htjela, riješit će ovaj slučaj. Neću prejudicirati tko stoji iza napada. S obzirom na to da Mario nema mrlje u svom životu, ovo možemo promatrati samo u kontekstu onoga što se događa oko Dinama. Ovo ne možemo gledati odvojeno od pokušaja likvidacije Zdravka Mamića”, izjavio je Antolić nakon napada na Cvitanovića.

Također je optužio i medije da banaliziraju i opravdava nasilje. Dodao je i kako nije siguran u volju policije da riješi slične slučajeve.

“Bojim se da je moguće da se to ne želi riješiti, sve naznake dosad su to pokazale. Pouzdano znam da hrvatska policija ima dovoljno obrazovnih i iskusnih kadrova da može riješiti ovakve stvari. Zašto se onda dovodimo do situacije da nekome padne na pamet da u centru grada napadne čovjeka kad se vraća s posla? Nadam se da će policija shvatiti da su im zakoni dali ovlasti i da ovakav problem mogu riješiti”, zaključio je tada Antolić.


Komentari