Art park ugostiti će prave male umjetnike

FOTO: Press

Ove subote MSU Zagreb zanimljivom likovnom radionicom gostuje u omiljenom Art Parku.

U Art Parku kao centru kreativnosti, ove će se subote (12.08.) od 18 do 20 sati održati kreativna radionica na engleskom pod nazivom ‘Art in the park: ‘Escapist paintings‘. Radionice će biti besplatne a predavati će umjetnik Johnathan A. Roberts.

Opis radionice

Ljeto je u punom jeku i nema boljega trenutka da se stvara umjetnost na otvorenome u Art Parku u centru Zagreba. Svi su pozvani da sudjeluju u iskustvu društvenog stvaralaštva, u kojem će sudionici svih dobnih skupina imati priliku zajedno slikati ‘prozore u druge svjetove’. Tijekom ove radionice, umjetnik Johnathan Roberts provest će sudionike kroz proces osmišljavanja i slikanja fantastičnih konceptualnih krajolika na nekoliko velikih drvenih ploča. Johnathan će podijeliti tajne za upotrebu elemenata dizajna kako bi vaše umjetničko djelo dobilo dojam tajanstvenosti kao i trikove kombiniranja boja i svjetla kako bi vaše ideje oživjele. Radionica će biti upotpunjena glazbom DJ-a i druženjem u obližnjem kafiću.

Prijave za sudjelovanje u radionicu su završene ali ne propustite proviriti u Art Park i uživati u stvaranju umjetnosti.


Komentari