SPREMATE SE NA PUT S PARTNEROM: Oko ovog ćete se sigurno svađati u autu

pixabay.com

Ne treba vam dodatna nervoza kada se uputite na odmor, zato pripazite na ove razloge za potencijalnu svađu.

Ljeto je tu, većina od nas će se s boljim polovicama uputiti na more. Oni sretnici na duži period, a pojedinci na dan ili vikend. No prije kupanja i sunčanja, treba proći putovanje. Da su muškarci i žene s dva različita planeta dokazuju i svađe kada se zajedno upute na put. Ovo su neki od razloga za svađu:

1. Svađa oko klime. Njemu je uvijek vruće pa je pojačao klimu do daske. Vi ste se trudili ne prigovarati no „pukli“ ste već na naplatnim kućicama u Karlovcu, nakon što vas je počela boljeti glava i curiti vam nos. Pristojno ste ga zamolili, na što je rekao da – stavite kapu i obučete majicu. Više s njim niste razgovarali do Splita. A ljudi u automobilima u prolazu u čudu su promatrali spodobu na suvozačevom mjestu s majicom zamotanom oko glave.

2. Svađa oko glazbe. Vi bi slušali novi CD od Beyonce, a on prijenos tekme koja je upravo počela. Taman je počela rasprava na temu što će se slušati u autu kad je nešto zakrčalo i nestalo signala.

3. Svađa oko stajanja. On bi valjda mogao voziti do Istanbula bez da stane, a vama se piški. „Zar opet, pa maloprije smo stali“, pita vas okrećući očima dok skrećete na benzinsku. „Maloprije“ je bilo prije dva sata. Njemu ništa, a vama čitava vječnost. Od srca mu želite da se u sljedećem životu rodi kao žena.

4. Svađa oko smjera. Izgubio se ali ne želi priznati. Nešto si mrmlja u bradu dok treći put prolazite isto raskršće ali mu ne pada na pamet da stane i nekog pita za smjer. Prvo pokušavate „na lijepo“ dobiti dozvolu da bar vi nekog pitate gdje trebate skrenuti, a na kraju iznervirani  otvarate prozor i počinjete mahati prvom čovjeku kojeg ste vidjeli.

Izvor 


Komentari