Hrvati zbog debljine sve manje vode ljubav, naš izumitelj ima rješenje

Natalitet pada sve više.

Građani Hrvatske na začelju su Europske Unije po broju vođenja ljubavi tijekom mjeseca, ali i njegovoj duljini. Sve lošije prehrambene navike koje su dovele do pretilosti hrvatskog stanovništva, kao i ubrzani ritam života, stres, manjak vremena, ali i fizičke kondicije, učinili su građane Hrvatske nezainteresiranima za seks. Prema istraživanjima seksualnih navika građana EU-a, vođenje ljubavi na našim prostorima sve je rjeđa pojava, te sve kraća – u prosjeku traje od sedam do deset minuta – sasvim nedovoljno da bi bili zadovoljna nacija.

Tomu je učinkovito svojom kreativnom inovacijom doskočio Davor Kovačić, vlasnik zagrebačke tvrtke Jelly d.o.o. i član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, kojemu je želja građanima Hrvatske, ali i cijelog svijeta pružiti užitak u najpoželjnijoj ljudskoj aktivnosti – onoj reproduktivnoj, koja bi trebala biti utočište zadovoljstva, opuštanja, radosti i maštovitosti.

Izmislio je i patentirao ljubavnu stolicu Jelly, koja je prošla i sve potrebne ateste nadležnih institucija (Šumarski fakultet u Zagrebu), te lansirana na tržište nedavno s jednim ciljem – donijeti u svaku vezu poželjni užitak, maštovitost i strast u vođenju ljubavi.

FOTO: Press
FOTO: Press

Stolica je anatomski građena da pruža mogućnost više od 50 različitih poza vođenja ljubavi, u kojima jednako uživaju oba partnera, ujedno olakšavajući ljudima sa zdravstvenim problemima, viškom tjelesne mase ili manjkom tjelesne kondicije seksualnu aktivnost.

“Jelly stolica kao projekt je nastala na ideji stvaranja premium proizvoda na tržištu namještaja. Kut i nagib naslonjača Jelly stolice su ergonomski oblikovani, te je stolica antropometrijski prilagođena dimenzijama tijela. Između krivulje sjedenja i kutova karakterističnih za pravilno projektiranje stolice postoji međuzavisnost koja se očituje prije svega u postojanju kutova udobnosti ali i dinamike ljudskog tijela. Jelly sigurno donosi novu udobnost”, ocijenio je svoj proizvod poduzetnik i inovator Davor Kovačić

Prva hrvatska ljubavna stolica Jelly, vizualno dopadljiva, te predstavlja domaću robnu marku namještaja, rađena je od eko-kože, kao i ostalih prirodnih materijala, uz dodatni dašak hrvatske izvornosti s planovima inovatora da šavovi na njoj uskoro budu rađeni u obliku pletera. Jelly je isključivo kreacija domaće pameti i poduzetničke ideje pretočene u prijeko potreban „seksualni začin“ svakoj osobi kojoj je do seksa stalo.

Trenutačno na globalnom tržištu postoji nekoliko modela sličnih ljubavnoj stolici poput one koju je patentirao hrvatski poduzetnik Davor Kovačić, ali je zato po cijeni i nekoliko puta naša domaća stolica jeftinija od onih koje se mogu naći po svijetu.


Komentari