(FOTO) Ovo su najzgodnije zastupnice zagrebačke Gradske skupštine

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Skupština Grada Zagreba do nedavno je bila pod povećalom javnosti zbog micanja ploče Josipa Broza Tita.

Iako muškarci brojčano vladaju Skupštinom grada Zagreba, ne smijemo zaboraviti na žene koje kroje sudbinu našeg grada. One su lijepe, pametne i uspješne, a mi smo izabrali top pet najatraktivnijih zastupnica.

BRUNA ESIH

Znanstvena novakinja u Institutu Ivo Pilar, zlatna je djevojka desnici. Poznata po svom bliskom odnosu s bivšim ministrom Zlatkom Hasanbegovićem, s kojim je osnovala i stranku “Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović – Neovisni za Hrvatsku”, ona je svoju karijeru usmjerila na istraživanje poslijeratnih partizanskih i komunističkih zločina.

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

ANA RUCNER

Poznata violončelistica Ana Rucner Bandićev ‘as’ je iz rukava Milana Bandića. Stranka rada i solidarnost seksipilnu je violončelisticu dovela u skupštinu, a hoće li biti uspješna u gradskoj politici kao i na pozornici, ostaje nam vidjeti.

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

IVA KVAKIĆ

Adut stranke ‘ZA Grad’, jedna je sasvim drugačija zastupnica.  “Drugačija sam, vozim bicikl, a ne Audi, slušam Hladno pivo, a ne stranačke direktive, nemam jahtu nego zmaja. Iza mene su samo ljubavne afere”, rekla je za sebe Iva Kvakić.

Facebook
Facebook

GORDANA RUSAK

“Na listi Milana Bandića bila sam jer on nije tražio da se učlanim u stranku niti bilo što drugo. Rekao je da dođem i radim ono u čemu sam dobra i zato sam prihvatila”, rekla je ugledna profesorica Gordana Ruska.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

LJERKA MINTAS HODAK

Bivša političarka i supruga uglednog odvjetnika Zvonimira Hodaka, definitivno je jedna od najelegantnijih žena u gradskoj skupštini. Iz tog razloga i ona se našla među top pet gradskih zastupnica.

Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Photo: Petar Glebov/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 


Komentari