Cure, birajte pažljivo: Što je ‘zabranjeno’ obući na tuđe vjenčanje?

Flickr

Pozvani ste na vjenčanje i radujete se.

Imajte na umu da je poanta ovog događaja na mladencima, stoga se nemojte truditi zasjeniti to dvoje. Dakako, s druge je strane “loše” i ako se odjenete prejednostavno. Evo što bi bilo dobro izbjeći:

1. Bijela haljina

Današnja vjenčanja odstupaju od tradicije, pa tako mlada ne mora nositi bijelu vjenčanicu, a ni mladoženja ne mora biti u strogo crnom odijelu. Ovo pravilo s ne nošenjem bijele haljine na nečije vjenčanje vjerovatno smatrate zastarjelim i bezveznim. No, postoje mladenke koje se uvrijede ako još netko ima bijelu haljinu, stoga oprez!
2. Ultrakratke haljine

Ok, kužimo vas, solo ste i želite zavesti nekog zgodnog mladoženjinog kolegu. Ali s ovakvom haljinom možete privući samo negativnu pažnju. Oduprite se tom iskušenju.
3. Divlji uzorci

Svatko želi biti viđen i plijeniti pažnju. Ali neke stvari jednostavno izgledaju malo pretjerane. Niste Beyonce ni dvojnica J.Lo, stoga oprezno s uzorcima i bojama.

Flickr
Flickr

 
4. Previše šminke

Primirite doživljaje. Vi niste glavna zvijezda večeri i ne nastupate na Broadwayu. Istaknite svoje lice i naglasite ga onako kako volite, ali pazite da ne pretjerate.

WIKI
WIKI

5. Otkriven pupak i dubok dekolte

Svjesni ste da će na ovome događaju biti i starijih ljudi, ne želite valjda mladencima pokvariti dan tako da njihov najdraži ujak ili djed završe na Hitnoj.

Flickr
Flickr


Komentari