Zablistajte u maštovitim kreacijama na trešnjevačkom dječjem karnevalu

FOTO: Bruno Konjevic
Ove nedjelje, 19. veljače od 18 sati u dvorani Centra za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1 Karnevalski program organiziran je za djecu i roditelje s Trešnjevke, ali i drugih zagrebačkih četvrti.

I ove godine, već tradicionalno, pozivamo naše male sugrađane da zablistaju u vlastitim maštovitim kreacijama u velikoj dvorani Cekate-a, pod svjetlima pozornice. No prije samog predstavljanja nagrađenih maski, zabaviti ćemo se uz program na pozornici.

U programu sudjeluje dječji zbor, CIRKORAMIN dječji inkubator sa demonstracijom vještina, te predstava SPORTIVO udruge RAZBIBRIGA.

Za najoriginalnije kostime i maske pripremljene su zanimljive nagrade, a jedan od donatora je i Algoritam. Balone donira Balon centar.

Zanimljive nagrade nam je pripremila i izdavačka kuća Mala zvona, sa svojim predivno ilustriranim slikovnicama i knjigama.. I još, nekoliko specijalnih nagrada za najbolju masku: ulaznice za veliki “Karnevalski spektakl u Lisinskom” 25.2. u društvu popularne Colonije!​

Ne zaboravite, kod nas se potiče kreativnost, te se nagrađuju oni najsamostalniji i najmaštovitiji, koji će naprosto od priručnih i pronađenih materijala i za malo novaca napraviti čudo.

Istovremeno, u galeriji se može pogledati izložba plakata sa dosadašnjih fašničkih zbivanja cekate-a, te radovi nastali na cekateovim radionicama oslikavanja maski.

Nakon svega slijedi krafna za svako dijete.​

Ulaznica za program u dvorani: 20 kn​

Rezervacije ulaznica na tel. 3027 411 (od 5.2.2017.)​

KARNEVALSKI PROGRAM

PROGRAM:
  • Od 16 sati: radionica oslikavanja maski za djecu i roditelje
  • Od 17 sati: žiriranje za najmaske
  • Od 18 sati: program u dvorani (Cirkoramin inkubator, dječji zbor, Udruga Cirkorama s
    predstavom „SPORTIVO“)
Info: 091 3027 412 – Saša Martinović Kunović


Komentari