Srijeda u Vintageu uz ‘sve što vole mladi i što života pruža’

Vintage Industrial Bar u Zagrebu ove će srijede spojiti naizgled nespojivo. 

Goodoulash Vibrisko suradnja je koncertnog programa Good Vibrations i Goulash Disko festivala koji je već godinama sinonim za tulum bez granica u uživanju svega onoga što vole mladi i što život pruža.

Ovaj klupski hibrid u srijedu u Vintage donosi najbolje od obaju programa – nastupe dvaju sjajnih i veselih izvođača, Buffo’s Wakea (UK) i JeboTon Ansambla, te odličan party nakon bendova u režiji Goulashevih DJ-eva, a u organizaciji Hangtime agencije. Posjetitelji će imati priliku uživati i u punini okusa novog jela na regionalnoj kulinarskojsceni – Goodoulasha. Chef je najveća kuharska zvijezda na sceni – DJ Venom.

  • Buffo’s Wake pomalo je divlji i nepredvidivi šesteročlani bend iz Brightona. Violina, kontrabas, maksimalna nabrijanost i pozitiva u najboljoj gypsi punk maniri. Pjevaju o razvratu, devijacijama, incestu, zombijima i anatomiji i svemu onome što vam roditelji ne bi htjeli znati. Nastupili su između ostalog i na Glastoburyju, ali svi kažu da je u KSET-u prije točno dvije godine bilo bolje.
  • Jeboton je kolektiv bendova: Porto Morto, Bogereverl, Antidepresiv, Lobotomija, Peglica i Komandos, Trophy Jump, a Jeboton Ansambl funkcionira kao off projekt sastavljen od njihovih članova. I dok u svojim matičnim bendovima sviraju u manjim brojevima, Jeboton ansambl broji dvanaestak članova – ovisno o izvedbi, fakultetskim obvezama i raspoloženju glazbenika. Za sebe kažu da su: “Kolektiv uličnih muzičara i zgubidana koji sviraju akustične obrade već gore nabrojenih bendova u jako pjevnom, lijepom i veselom aranžmanu.”

Karte se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Vintageu/Kavezu (Savska 160)! Na dan koncerta cijena je 40 kuna.


Komentari