Zagreb
+C

SIRIUS OPEN 2016: Međunarodni teniski turnin za osobe s invaliditetom

Facebook

ŠTO: Sirius Open, međunarodni teniski turnir za osobe s invaliditetom

KADA: od petak 24. do nedjelje 26. lipnja 2016

GDJE: tereni Nacionalnog teniskog centra na Zagrebačkom velesajmu, Ulica Jozefa Antalla bb

Pozivamo vas na sedmi Sirius Open, međunarodni teniski turnir za osobe s invaliditetom u organizaciji Teniskog kluba Sirius.

Otvorenje turnira održat će se u petak, 24. lipnja u 14 sati na terenima Nacionalnog teniskog centra na Zagrebačkom velesajmu (Ulica Joszefa Antalla bb).

Organizatori planiraju nastaviti tradiciju koja Zagreb svrstava na svjetsku kartu teniskih turnira za osobe s invaliditetom, a priliku za naslov ove će godine tražiti ukupno 37 natjecatelja i natjecateljica iz cijeloga svijeta, od čega se u muškoj kategoriji natječe 27 tenisača, a u ženskoj 6 tenisačica. Hrvatsku će na turniru predstavljati ukupno 8 natjecatelja.

Ove je godine, između ostalih, turnir podržao i Borna Ćorić, jedan od najboljih mladih tenisača svijeta, a na turniru očekujemo gradonačelnika Milana Bandića te predstavnike partnerskih institucija, kao i mnogobrojne posjetitelje.

Tenis u kolicima slijedi jednaka pravila kao i klasičan tenis, s razlikom da se ovdje igrač nalazi u sportskim kolicima i dozvoljena su dva odskoka loptice. Sirius Open turnir predstavlja jedini takav turnir u Hrvatskoj te jedan od 160 međunarodnih turnira koji će biti održani u sklopu UNIQLO Wheechair Tennis Toura.

Više informacija o turniru možete saznati na web stranici i Facebook stranici Sirius Open.

Komentari

Provjerite

LAA

Prophets of Rage za tjedan dana premijerno na Šalati, evo što vas sve očekuje

Ostalo je još svega tjedan dana do premijernog hrvatskog nastupa grupe Prophets Of Rage koja ...