Rokerska poslastica u BBF-u uz Odron i Fifty G

FOTO: Facebook / Bikers Beer Factory

Raspored za predstojeći tjedan za Pub & Night bar BIKERS BEER FACTORY, Savska cesta 150, Zagreb.

Vikend u rokerskom štihu! Ulaz je slobodan.

  • 17.02.2017. PETAK 23h – Odron u BBF-u

odron

U goste se s razlogom vraćaju Odron, momci koji su jako brzo postali jedan od najomiljenijih bendova BBF-ovske publike. Predvodi Brada (Vlatko Ćavar), inače poznatiji kao PsihomodoPopovac, a ostatak ekipe čine Kruno Domačinović, Ljudevit Laušin, Kristian Orešić, Fedor Fischer, Alceo Marti i Ivan Frntić.

Oni će vam još jednom pokazati kako dobra stara rokerijana u svim oblicima zvuči u njihovim verzijama, a sve što vi trebate napraviti jest pojaviti se naoružani dobrom voljom i spremni za tulum.

  • 18.02.2017. SUBOTA 22h – Proslava 6. rođendana Gringo Shopa u BBF-u w/Fity G

subota-gringo-fiftyg

Prije šest godina maleni Gringo shop otvorio je svoja vrata na Trešnjevci i postao kultno mjesto na zagrebačkoj urbanoj sceni.

Rockeri, metalci, punkeri, alternativci, skateri, bikeri, građevinari, doktori, odvjetnici, glazbenici, slikari i mnogi drugi željni kvalitetne i lijepe odjeće kroz godine prošli su kroz njihova vrata, a mnogi se redovno vraćaju obnoviti svoju garderobu.

U lipnju 2016. Gringo se preselio u novouređeni prostor u sklopu dvorišta Bikers Beer Factoryja te dalje nastavio punom parom.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u Bikersu u subotu 18. veljače na rođendanu ovog jedinstvenog dućana te s nama proslaviti ovih ŠEST godina. Svirat će odličan Fifty G bend koji će svojim coverima rock bendova kao što su Deep Purple, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath ili RHCP napraviti odličnu atmosferu, a sprema se i neka NAGRADNJAČA o kojoj ćemo više detalja objaviti tijekom tjedna.


Komentari