‘RASTURANJE RIJEČI’ U VINYLU: Prva večer Poetskog striptiza

Prvak hrvatske u slam poeziji Dino Tremens i klub Vinyl započinju nove večeri rasturanja riječi pod nazivom Poetski striptiz.

Poetski striptiz program je u kojemu će se pojmu pisanja, izvođenja i slušanja pisane riječi pristupiti na sasvim novi način. Zaboravite klasično čitanje poezije ako ga smatrate dosadnim. Poetski striptiz razgolitit će dušu, tijelo i strast osobe koju predstavlja.Svejedno, centar grada i dalje prožima boemski duh kreativaca koji svojim nastupima mogu dirnuti, potaknuti na razmišljanje, uveseliti, ispuniti dušu ili samo zabaviti svojim zanimljivim nastupima. Dino Tremens, prvak Hrvatske u slam poeziji koji će u studenom Lijepu Našu predstavljati na europskom prvenstvu slam poezije u Belgiji, za Vas bira najzanimljivije pripadnike nove generacije majstora riječi.

Poetski striptiz održavat će se jednom mjesečno, svakog zadnjeg utorka u mjesecu.

Na prvoj večeri Poetskog striptiza, 25. listopada 2016. u 21 sat, nastupit će mladi pozitivni kreativac, svestrani Anđelo Jurkas. Diplomirani pravnik, filmski i glazbeni kritičar, filmski redatelj i talentirani pjesnik čije pjesme izvanrednom preciznošću pogađaju ono nešto. Anđelo će predstaviti svoju poeziju, ali i više od toga. Bit će to, kako naslov večeri i najavljuje, ogoljavanje pred publikom. Zaboravite klasično čitanje pjesama. Vrijeme je za Poetski striptiz.


Komentari