Provjerite što vas sve čeka na Adventu u Zoološkom vrtu

FOTO: Zoo.hr

Ove nedjelje svečano se otvara Advent u Zoološkom vrtu. Posjetitelje od 10 do 15 sati očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja. Najveseliji trenuci dana počinju kićenjem velikog bora s djecom iz SOS Dječjeg sela Hrvatska u Lekeniku, točno u podne na Zebrinu trgu. Pjesmom će sve dodatno začiniti finalisti Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula.

arobna_frula

Posjetitelje raspoložene za trening zagrijavanja u 10.30 sati ispred nastambe lavova očekuje trening pod vodstvom Plavka, maskote Dinama.

Nakon zagrijavanja s Plavkom, posjetitelji se mogu uključiti u šetnju s Djedicom koja sa Zebrinog trga kreće u 10.45 i u 13.45 sati. Na Zebrinu trgu posjetitelje prvi put očekuje i prigodna gastronomska ponuda, a u suvenirnici Baobab može se pronaći bogata ponuda već zapakiranih božićnih poklona!

leo_i_plavko_suvenirnica (1)

Posjetitelji željni dodatnih priča o stanovnicima maksimirske šume, mogu gledati hranjenja morskih lavova te se družiti s devama, a brojne zanimljivosti o rogatim životinjama donose edukatori sa svojim edukativnim kutkom o rogatim životinjama koji će se nalaziti u Tropskoj kući.

FOTO: Zoo.hr
FOTO: Zoo.hr

Ljubitelji crtanja, bojanja i rješavanja zagonetki mogu uživati u likovnoj radionici Škrinjica koja će se nalaziti na katu Insektarija (Izložba zmije Hrvatske).

Advent u Zoološkom vrtu grada Zagreba dio je Adventa u Zagrebu, a njegov zabavni i edukativni program posebno je namijenjen obiteljima s djecom i zaljubljenicima u životinje.

krinjica2

Inače, ovih je dana u Vrtu iznimno živo! Djedica je parkirao svoje saonice u Kućici Medenjaka na ulazu u Tropsku kuću kako bi posjetiteljima poslužile za fotkanje!

Svaki tjedan vas očekuje nova najava događanja, a detaljan program Adventa u Zoološkom vrtu preuzmite ovdje: Link


Komentari