U potrazi ste za poslom? Nekoliko velikih tvrtki nudi odlična radna mjesta u Zagrebu

FOTO: Pixabay

Ako ste nezaposleni ili pak želite promijeniti trenutno radno mjesto, ovo je odlična prilika!

Velike tvrtke zapošljavaju na velika radna mjesta, stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se.

 

Porsche Inter Auto Hrvatska je u potrazi za Djelatnikom servisnog prijema za marke VW, Seat i Škoda.

  • Traži se SSS, 3 godine radnog iskustva u postprodaji i B1 razina njemačkog i/ili engleskog jezika. Tvrtka nudi čak 10.000 kuna bruto plaću s tendencijom povećanja. Prijavite se ovdje.

 

Merkur osiguranje u Republici Hrvatskoj uspješno posluje već 20 godina. Traže Stručnog suradnika u informacijskim tehnologijama.

  • Osoba je zadužena za održavanje i instalaciju hardvera i softvera te uklanjanje kvarova. Ako imate visoku stručnu spremu iz područja informatičke tehnologije, znanje engleskog jezika te najmanje 1 godinu radnog iskustva u informacijskim tehnologijama, prijavite se ovdje.

 

BIPA je dio REWE grupe, koja sa više od 330.000 svojih zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Traže Pravnog savjetnika koja će biti zadužena za stručno vođenje pravnih poslova, pripremu i kontrolu ugovora u skladu s pravnim propisima te koordinaciju svih sudskih procesa.

  • Mjesto rada je grad Zagreb. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

 

TEDI poslovanje traži Voditelja trgovine. Kandidat će biti odgovoran za prodaju, vođenje prodajnog centra te čistoću i urednost prodajnog centra. Kako bi se prijavili za ovaj posao potrebno je imati obrazovanje za trgovca, izražene prodajne i komunikacijske vještine te poduzetnički način razmišljanja. Brza prijava.

 

GIMA France zapošljava Prodajnog agenta u stalni radni odnos, a biti će zadužen za razvoj hrvatske prodajne mreže u svrhu prodaje hrane i pića. Brza prijava.

 

Sony Interactive Entertainment traži Specijalistu za marketing.

  • Neki od zadataka ovog ranog mjesta su briga i koordinacija svih marketinških aktivnosti uključujući digitalni marketing, web stranice i digitalne platforme, društvene mreže, PR i slično. Potrebno je imati prethodno iskustvo na istim ili sličnim poslovima kako bi se prijavili za ovo radno mjesto. Brza prijava.

 

Wagas traži Prodajnog predstavnika za područje Hrvatske.

  • Poljska tvrtka nudi zanimljiv i dinamičan posao, atraktivna primanja, službeni telefon, automobil i laptop. Brza prijava.

 

Naton ljudski potencijali za klijenta traži HR Recruiter / Sales Recruiter za područje grada Zagreba.

  • Kandidat će biti zadužen za široku lepezu poslova od kojih izdvajamo prodaju usluga agenciji, obavljanje selekcijskih procesa, ugovore sa zaposlenicima, ZOR, pisanje ponuda i telefonsko kontaktiranje potencijalnih klijenata, ugovaranje poslova i cjelokupno operativno odrađivanje istih). Opširnije o poslu i kako se prijaviti pročitajte ovdje.


Komentari