Posjetite Prijatelje životinja i kušajte veganske specijalitete

FOTO: Press

ŠTO? Dani otvorenih vrata

KADA? Od drije 24.5. do petka 26.5.

GDJE? Jurišićeva 25

Povodom Dana otvorenih vrata udruga, Prijatelji životinja odlučili su još šire otvoriti vrata svoje udruge i pozvati sve zainteresirane da navrate u Udrugu u četvrtak, 25. svibnja 2017. u 17 sati, i zajedno pogledaju dokumentarni film Peaceable Kingdom, uz prigodnu vegansku zakusku, druženje i razgovor nakon filma.

Peaceable Kingdom nagrađivani je dokumentarac o suosjećanju i mijenjanju svijeta promjenom vlastite perspektive. Ljudi koji su ranije iskorištavali životinje na farmama otvaraju se pred kamerama govoreći o neporecivoj svijesti i neizbježnoj vezi sa životinjama koje su, sukladno svojoj obiteljskoj tradiciji, uzgajali i ubijali za hranu. Dirljive snimke prikazuju bogate emocionalne živote i obiteljske odnose životinja na farmama nudeći novu viziju ljudskog odnosa prema našoj životinjskoj braći i sestrama. Film je jedan od najemocionalnijih argumenata za biljnu prehranu.

Osim projekcije, Prijatelji životinja popratit će Dane otvorenih vrata udruga i informativnim štandovima na Zrinjevcu od srijede do petka, 24. do 26. svibnja, od 11 do 15 sati. Svi će moći saznati više o svakodnevnom radu Udruge, pravima životinja i veganskoj prehrani, preuzeti informativne letke i materijale te donacijom ili učlanjenjem podržati rad za životinje.

Manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga organizira Ured za udruge Vlade RH i tom prigodom Prijatelji životinja žele upoznati širu javnost sa svojim uspješnim petnaestogodišnjim radom. Svi zainteresirani tijekom cijele godine mogu se pridružiti radu Udruge volontiranjem i pomoći uplatom donacije ili članarine.


Komentari