Pažnja, rokeri! Zagreb dobiva novi klub koji ćete obožavati

FOTO: Max Pixel

Obogaćuje se zagrebačka rock scena.

Zagrebačka klubska scena od ponedjeljka, 29. svibnja bit će bogatija za još jedan kulturni prostor – Cadillac club. Novi klub za čije će programe biti zadužena Udruga zagrebačkih rockera, Total Rock World, svoja će vrata otvoriti na adresi Medveščak 2, točnije u prostoru bivšeg kluba Gjuro 2.

Cadillac Club će otvoriti gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a nastupaju domaćini Walter&The Cadillac s gostima: Rajka Sutlović, Boris Babarović, Kićo Slabinac, Miro Ungar, Lucky Star, Vedran Božić, Tomas Krkač, Prvi Hrvatski Broadway Ansambl i DJ Mark Frost. U novom prostoru, točnije u poslije podnevnim satima, održavat će se različite plesne i glazbene radionice, tečajevi, audicije, slušaonice, dok su večernji sati predviđeni za koncerte i filmove.

Tako će se, primjerice, ponedjeljkom održavati rock, pop te alternativni rock programi naziva „I Don’t Like Mondays“. Uz koncertni program zamišljene su i projekcije filmova s glazbom istog žanra. Utorak je rezerviran za programe posvećene Zagrebu, a neki od izvođača koji će nastupiti u sklopu programa nazvanog – Zagreb, kak imam te rad, su Jimmy Stanić, Drago Diklić, Miro Ungar te Walter Neugebauer.

Ljubitelji disco glazbe pozvani su da novi klub posjete srijedom i uživaju u programu – Groznica subotnje večeri.

Plesna večer klasičnih i egzotičnih plesova u Cadillac klubu održavat će se četvrtkom, dok je petak predviđen za natjecanje glazbenih amatera urbane glazbe. U večernjim satima nastupat će mladi bandovi koji sviraju reperoire rock’n’rolla, bluesa, countryja i rocka. Svirke inozemnih i domaćih rock’n’rolla, rockabillyja, r’n’b, hard rocka, bluesa, country-rocka te soul bendova održavat će se subotom, dok je nedjelja predviđena za jazz koncerte.


Komentari