ŽELITE ISPROBATI NEŠTO NOVO? Naučite plesati irski step

Jeste li pogledali show Lord of the Dance? Svidio vam se?

Zašto ne biste i vi naučili plesati poput njih i jednog dana zaplesali u jedinoj hrvatskoj predstavi irskog plesa i glazbe, Smaragdno putovanje.

Ovaj tečaj je namijenjen mladima (12-30 god.), potpunim početnicima.

Početni tečaj traje 6 tjedana nakon čega polaznici mogu upisati napredni tečaj te nakon naprednog tečaja, koji traje 3 mjeseca, pristupiti audiciji za ulazak u B grupu. Ili za one koji se žele baviti irskim plesom samo rekreativno, nudimo priključivanje Rekreativnoj grupi nakon završenog početnog tečaja.

Na početnom tečaju se uče osnove irskog modernog i tradicionalnog stepa, u soft i hard shoes tehnici. Kasnije se kroz napredni tečaj podučava naprednija tehnika te se priprema polaznike za audiciju.

TERMINI POČETNOG TEČAJA SU:
PONEDJELJAK, 19-20H
SRIJEDA, 19-20H

LOKACIJA: Ljudevita Jonkea 6 (u blizini Doma sportova, kroz plava dvorišna vrata, ulaz u zgradu je s desne strane a dvorana se nalazi na 1. katu).
Dostupan parking u blizini (2.zona)

VAŽEĆE PRIJAVE su samo one poslane na [email protected] (ime i prezime, godina rođenja, kontakt).
Prilikom prijave ćete dobiti informaciju o načinu uplate tečaja.
Cijena tečaja je 300kn, no za AVANSNE uplate odobravamo popust pa je tako cijena s popustom 250kn (Napomena: pod avansne uplate podrazumijevamo one koje su vidljive na našem računu najkasnije do 19.02.2016.)
Za bilo kakav drugi info slobodno nas kontaktirajte na isti mail ili posjetite našu web stranicu www.ps-celticfantasy.hr

UPISI TRAJU DO 21.2.2016. ILI DO POPUNJENJA GRUPE.


Komentari