Mario Stanić prozvao Šukera i HNS: Gdje je nestalo 14 milijuna kuna? Mi znamo gdje!

Mario Stanić (Foto: Screenshot HRT)

Mario Stanić sinoć je prozvao Davora Šukera i HNS pitavši gdje je nestalo 14 milijuna kuna. 

Stanić, koji je u stožeru Darija Šimića, javno je putem HRT-a prozvao HNS i Davora Šukera za “nečiste” račune. Naime, Stanić kaže kako je Savez od UEFA-e dobio 52 milijuna kuna za izgradnju nogometnog kampa, a da je sada na računu samo 38 milijuna.

“Prije svega radi se o javno dostupnim podacima. Barata se oko nekakvih 52 milijuna kuna koje je UEFA dostavila na račun HNS-a za izgradnju kampa. Od kampa se odustalo, sada je na računu oko 38 milijuna, što znači da fali 14 milijuna kuna. Mislim da je to pitanje za one u Savezu da objasne ne meni, ne vama, nego hrvatskoj javnosti gdje je ostatak novca”, kazao je Stanić u izjavi za HRT.

Je li HNS doista već potrošio taj novac na takozvane režije, ne bi nas nimalo čudilo. Primjerice, na današnjem ždrijebu skupina Svjetskog prvenstva u Moskvi boravi ogromna delegacija HNS-a, pa ako se netko pita gdje novac odlazi, dovoljno je zbrojiti koliko košta odlazak do Moskve, smještaj u hotelima i ostalo za delegaciju od 9 ljudi.

Naime, osim Šukera i Dalića, u Moskvi redom borave i izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović, dopredsjednici Ante Vučemilović-Šimunović i Ante Kulušić, team managerica Iva Olivari, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, povjerenik za ulaznice Nikša Martinac te glasnogovornik Tomislav Pacak.

Štednja u HNS-u očito je nepoznat pojam…

foto: arhiva HNS
foto: arhiva HNS


Komentari