Zagreb
+C

Kreativci pozor: U subotu se u Zagrebu otvara radiona 69!

Povodom 6-tog rođendana galerije PMS i suradnje s udrugom ČEP, otvara se novi radni prostor na Ilici 69

Udruga PMS povezala je umjetničke snage s udrugom ČEP (Ekstremni čuvari prirode) te su zajedničkim naporima renovirali zapušteni prostor na adresi ILICA 69, pretvorivši ga u Radionu 69. Simbioza udruga s namjerom oživljavanja starih i zapuštenih prostora, na zdrav i kreativan način stvaranja.

U prostoru se nalaze veliki stol za crtanje i krojenje, ​šivaće mašine, nekoliko pila za obradu drva, peć za keramiku i kolut za lončarstvo, a koristit će se kao alati za kreativne radionice koje će PMS ovdje organizirati. Također, u Radioni 69 će se održavati i izložbe, projekcije filmova i brojni drugi sadržaji. Otvorenje starta od podneva kada će krenuti program laganog zagrijavanja uz glazbu i topli gulaš.

Selektori, Zmayo, Kuna, Agregat, Zu Ban će kroz dan pratiti zvukovima razne glazbe, a bit će postavljene i dvije izložbe; fotografije Clare Bunge i umjetničke slike Ljiljane Cvetković Zovkić. U jednom će se trenutku čuti i zvuk afričkih bubnjeva, a upotpunit će ga fireshow.

Afrička kuhinja MamaWeek’s Kitchen će vrata do Radione 69 otvoriti kuhinju u kojoj će pripremati poseban sok s različitim biljem i voćem iz područja Nigerije te brojne afričke specijalitete. U njihovoj ponudi biti će i hrana za pse koju same kuhaju za četveronožne posjetitelje.

Komentari

Provjerite

Zaklada Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina poziva na koncert ‘Želim život’ na Trgu bana Josipa Jelačića

Zaklada Ana Rukavina poziva: ‘Pridružite nam se na koncertu Želim život!’ Komentari