MASSIMO PRIPREMA SPEKTAKL U LISINSKOM: Najpoznatiji hitovi u drugačijem ruhu (VIDEO)

Facebook

Na predstojećim unplugged koncertima Massima Savića, 9. veljače u Zagrebu te 12. veljače u Rijeci  srčanosti i kreativnosti, ali i iznenađenja, neće nedostajati.

”Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima pjesama.”, kazao je Massimo povodom svog dugonajavljivanog koncerta u Zagrebu.

Uz Ivana Popeskića kao aranžera stari dobri hitovi dobit će drugačije ruho, a da bi sve to zvučalo baš kako treba Massimu će se na pozornici pridružiti renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti.

Sve članove ujedinjuje vrhunska razina muziciranja i disciplina te izniman entuzijazam i ljubav prema glazbi.

”Želim publici pružiti jedan stvarno jedinstven način prezentacije svojih hitova, s naglaskom na posljednji album 1 dan ljubavi. Sjedinit ćemo nove aranžmane, nagrađivani ansambl Zagrebačkih solista i moj bend te stvoriti novu vrijednost”, objasnio je Massimo.

Prvi koncert na rasporedu je u zagrebačkoj dvorani Lisinski 9. veljače, a tri dana kasnije (12. veljače) uslijedit će koncert u Dvorani mladosti Rijeka.

Ulaznice za zagrebački nastup potražite u sustavima: www.ulaznice.hr i www.eventim.hr, po cijenama od: 280 / 220 / 180 / 150 kn, a koncert počinje u 20 sati!

>>> Čarobni prsti MAKSIMA MRVICE nakon četiri godine ponovo u Zagrebu! (VIDEO)


Komentari