LAKE HAZE nastupa u Sirupu: Evo što vas večeras očekuje!

U petak, 15. siječnja, u Sirupu tako možete očekivati prljavi acid/house/techno set prožet melankolijom i punk energijom – opće je poznato da su svi najbolji DJ-evi u u mladosti bili pankeri. 

Za spomenuti label prvo je izdanje radio s najboljim prijateljem i trenutno jednim od najtraženijih producenata IVVVO-m izbacivši megahit #1 koji je čak i Legowelt remiksirao, a rezultat je bio sirovi lo-fi techno kojem će i na idućim izdanjima, poput ovogodišnjeg EP-a I.L.Y.T., ostati vjeran.

Sudjelovao je na slavljeničkoj kompilaciji povodom 15 godina Crèmea, izdanoj u svibnju 2015. godine. Od 2013. vodi vlastiti label Golden Mist Records, a nedavno je osnovao i još jedan, Eye for an Eye Recordings. Za ovu prigodu sprema nam poseban vinilni DJ set, piše kulturpunkt.hr.

Uz njega premijerni live nastup ima Strahinja Arbutina, producent i suosnivač domaćeg labela low income squad.Uvod u večer svojim pomnim odabirom pružit će selektorica i DJ-ica Lucija, dok završetak večeri ostaje na producentu i DJ-u FM-u koji obećaje nepredvidiv set inspiriranom svjetlucavom siječanjskom melankolijom.

https://youtu.be/uF-oEOZeC9Y


Komentari