‘Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto’: Putnicima za oko zapelo zanimljivo štivo Zagrepčanke

FOTO: Anamarija Udovičić

Ubrzo je postala viralni hit.

Nakon godina i godina braka ženama i muškarcama ponekad jednostavno dozlogrde neke stvari i tada počnu razmišljati o kupnji bespovratne karte nekoliko stotina kilometara dalje.

No, to nije jedino rješenje, a toga je svjesna ova žena srednjih godina iz Zagreba, a ne iz Beograda kako tvrde ostali mediji, što nam je potvrdila Anamarija Udovičić koja je zabilježila trenutak.

Naime, ova Zagrepčanka našla je drugačije rješenje. Dok je mirno sjedila u autobusu, čitala je knjigu (nevjerojatno, ali istinito!) čiji je naslov mnogima zapeo za oko – Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto.

Mnogi su se nakon objave zapitali je li ova žena nesretna, razmišlja li doista o tome kako ubiti svog supruga ili jednostavno voli dobru humorističnu knjigu. Kako god bilo, nasmijala nas je, a nekima možda dala i ideju.

Knjiga Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto pisca Antonija Amurrija pripada žanru popularne psihologije, veliki je hit koji na humorističan i zanimljiv način prikazuje sve ljutnje, nedoumice i borbe unutar osobe, a Amurri ju je napisao nakon optužbi za šovinizam poslije knjige Kako ubiti suprugu.

FOTO: Anamarija Udovičić
FOTO: Anamarija Udovičić


Komentari