Zagreb
+C

Hitovi iz 80-ih uz kultni bend Neki to vole vruće

Nakon djelovanja u raznim bendovima, prijatelji iz djetinjstva Šomi i Đimi ponovno se susreću sredinom osamdesetih i osnivaju jedan od najvećih hrvatskih bendova – Neki to vole vruće.

U deset godina karijere kao duo objavljuju šest studijskih albuma koje prodaju u velikim nakladama. U tom su razdoblju postavili i standarde produkcije ispod kojih se nijedan bend koji imalo drži do sebe više nije spuštao.

Gotovo deset godina od posljednjega zajedničkog nastupa, 17. ožujka stižu u Vintage Industrial Bar. U sklopu programa Sviraj stare odsvirat će svoje najveće hitove s prvih triju albuma i zadovoljiti nostalgičare koji su Teška vremena pjevali s osmijehom na licu.

Uz Ožujsko Amber publika će uživati u evergreenima s albuma Neki to vole vruće (1985.), Jeans generacija (1986.) i Kakva noć (1988.) Dođite sami ili, još bolje, u društvu. Povedite svoju bolju ili goru polovicu i prisjetite se zašto toliko volimo osamdesete uz hitove Reci da, Medu moj i šećeru, Californija, Jeans generacija, Što će taj čovjek tu, Kakva noć, Djevojko, Ne znam za sebe i ostale pjesme iz prve polovice djelovanja benda. Tulum će se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz DJ-a Knežu i Beat It – 80’s afterparty.

Ulaznice će na dan koncerta stajati 85 kuna. Službena su prodajna mjesta Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 160). Više informacija potražite na Facebook događaju.Komentari

Provjerite

FOTO: Facebook / Zakaj volim Zagreb - Franka Veža

6 zagrebačkih mjesta na kojima možete poslušati dobar jazz

Broj jazz odredišta u Zagrebu sve je veći, a broj zaljubljenika u jazz među mladima ...