Zagreb
+C

Hitovi iz 80-ih uz kultni bend Neki to vole vruće

Nakon djelovanja u raznim bendovima, prijatelji iz djetinjstva Šomi i Đimi ponovno se susreću sredinom osamdesetih i osnivaju jedan od najvećih hrvatskih bendova – Neki to vole vruće.

U deset godina karijere kao duo objavljuju šest studijskih albuma koje prodaju u velikim nakladama. U tom su razdoblju postavili i standarde produkcije ispod kojih se nijedan bend koji imalo drži do sebe više nije spuštao.

Gotovo deset godina od posljednjega zajedničkog nastupa, 17. ožujka stižu u Vintage Industrial Bar. U sklopu programa Sviraj stare odsvirat će svoje najveće hitove s prvih triju albuma i zadovoljiti nostalgičare koji su Teška vremena pjevali s osmijehom na licu.

Uz Ožujsko Amber publika će uživati u evergreenima s albuma Neki to vole vruće (1985.), Jeans generacija (1986.) i Kakva noć (1988.) Dođite sami ili, još bolje, u društvu. Povedite svoju bolju ili goru polovicu i prisjetite se zašto toliko volimo osamdesete uz hitove Reci da, Medu moj i šećeru, Californija, Jeans generacija, Što će taj čovjek tu, Kakva noć, Djevojko, Ne znam za sebe i ostale pjesme iz prve polovice djelovanja benda. Tulum će se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz DJ-a Knežu i Beat It – 80’s afterparty.

Ulaznice će na dan koncerta stajati 85 kuna. Službena su prodajna mjesta Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 160). Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari

Provjerite

Zaklada Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina poziva na koncert ‘Želim život’ na Trgu bana Josipa Jelačića

Zaklada Ana Rukavina poziva: ‘Pridružite nam se na koncertu Želim život!’ Komentari