Gdje u Zagrebu provesti nedjelju: ovo su naši prijedlozi

FOTO: Ivan Klindić

Nedjelja je dan za odmor i druženje s prijateljima i obitelji.

Nakon Martinja, mnogi ne pomišljaju o izlasku iz kuće. Ipak u Zagrebu ima dovoljno sadržaja za mirno provođenje nedjeljnog dana. Tako možete osim zadnjeg dana Interlibera, posjestiti razne radionice, predstave, Stand-up predstave ili možete provesti večer u ugodnom druženju s prijateljima uz društvene igre, gledanje filmova ili pub kvizove.

Što god odaberete, u Zagrebu vam nikako neće biti dosadno a očekuje vas sunčan dan stoga nedjelju nećete poželjeti provesti u kući. Donosimo vam popis sadržaja u Zagrebu.

Parkovi

Iako je zahladilo, nedjelja će biti pretežno sunčana. To je idealno vrijeme za provesti dan u nekom od obližnjih zelenih zagrebačkih oaza. Posjetite Maksimir, Bundek, Jarun ili park šumu Tuškanac i uživajte u posljednjim toplim zrakama sunca ove godine.

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Interliber

Međunarodni sajam knjiga i učila – Interliber, trajat će još do ove nedjelje. Izbor literature je veliki a svatko može pronaći nešto za sebe. Interliber nudi brojne popuste stoga ćete proći povoljnije.

(FOTO) Počeo je Interliber: Pronađite knjige za čak 5 kn

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Kava i gitara

Svake nedjelja na trgu I. Mestrovića 1k, možete svoju kavu ispijati uz zvuke gitare. Zagrebački kafić Cotton+ cafe organizira nedjeljom između 11 i 14 sati, mali aukustični spektakl. Uz zvuke gitare možete ispijati svoje omiljeno piće.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 

Društvene igre

Za ljubitelje društvenih igara u Zagrebu se one održavaju na dvije lokacije. Caffe bar Crni mačak i Vintage Industrial Baru uvest će vas u svijet modernih društvenih igara. Ako ste više raspoloženi za pivu i već poznate društvene igre poput Čovjeće ne ljuti se, posjetiti Pub na kraju svijeta u Mesničkoj.

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Jutarnja šetnja i kava na Opatovini

Ako ste željni šetnje gradom, prošećite po Opatovni. Za razliku od Tkalče, ova je ulica manje frekventna te ćete sigurno uživati u malo mirnijem okruženju. Osim kave, na Opatovinu možete doći i u večernjim satima na pivo jer ovdje je velika ponuda craft piva.

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Kvizovi

U klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) s početkom u 19 sati održava se KOZa, Veliki glazbeni kviz vol. 5. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svaki će sudionik na početku kviza dobiti srećku za veliku lutriju koja će se održati pod pauzom. Na kviz možete i u Tkalču na adresi Tkalčićeva 82, gdje će se održati 70. Taban Sunday Quiz. Kotizacija je 10kn po igraču.

FOTO: Press
FOTO: Press/ Kviz KOZa

Stand-Up 

Ako ste više raspoloženi za večer u kojoj ćete se nasmijati do suza, predlažemo da posjetite nedjeljnu Stand up comedy večer – Bosna u gostima u Pivani s početkom u 19 sati.

FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL

 

 


Komentari