Zagreb
+C

Gdje u Zagrebu na osvježavajući pjenušac sa sladoledom na štapiću?

Instagram

Pjenušac sa sladoledom jedno je od najnovijih osvježavajućih alkoholnih pića koje smo imali priliku i probati.

Za sve ljubitelje pjenušavog vina i slatkog sorbeta stiže prava ljetna poslastica koja osvježava u trenutku. Ok, ima i nešto alkohola, ali ništa pretjerano. Osim ako ne pretjerate u uživanju. Ovo osvježavajuće alkoholno piće osmišljeno je kao čaša puna pjenušca u koju je umočen smrznuti sladoled poznatiji kao sorbet. Kombinacija koje se mogu isfurati ima bezbroj, a nakon što je svijet poludio za tim pićem, počeli su ga servirati i neki zagrebački gastro objekti. Za sada smo ovo piće pronašli na dva mjesta u gradu:

Otto & Frank u Tkalčićevoj 20 je visoko na ljestvici mjesta koje volimo birati za doručak, brunch, ručak ili večeru. Ugodno mjesto na kojem možete osim hrane uživati u čaši vina, koktelu ili novom piću. Prosecco su sljubili s domaćim sorbetom od jagode ili breskve. Odličan izbor za ljetne večeri i susret s prijateljicama nakon radnog dana. Samo, vodite računa koji je dan kako ne bi bili mamurni idući dan, ako si dozvolite “još samo jednu rundu”. 

ADSFGADGSDF

 

Mio Corazon – Tapas Bar Zagreb u Radićevoj 16 pored bogate ponude najšarenijih pića u gradu nudi i voćni sladoled na štapiću utopljen u čaši vina. Genijalno, ali nemojte sladoled jesti prije vremena, jer kako se on topi tako vino dobiva posve novi okus i pretvara se u osvježavajući koktel. Pa što je slađe od alkohola koji u sebi ima sladoled na štapiću? Na ovako visokim temperaturama nama na treba ništa više od toga.

 

Instagram
Instagram

 

Komentari

Provjerite

wikimedia

Što ako bi vam rekli da ove blagdane možete gledati ‘Sam u kući’ na velikom platnu?

Božić je vrijeme kad se snovi ostvaruju. Komentari