Francuski pjevač predstavlja svoj drugi studijski album u klubu SAX

Predstavnik mladog naraštaja.

U ritmu swinga u Zagrebu u nedjelju, 26. ožujka u 21h u Klubu SAX (Palmotićeva 22) francuski pjevač i predstavnik mladog naraštaja Benjamin Piat održat će poseban koncert na kojem će predstaviti svoj drugi studijski album ‘L’échappée Belle’.

Benjamin Piat je  autor i skladatelj koji pobuđuje sve veće zanimanje, iako je prvi album izdao 2013., ovaj umjetnik velika srca već ima bogato iskustvo kojeg cijene i njegovi kolege.

Održao je više od 350 koncerata u Francuskoj i inozemstvu, a njegov album ‘Boîte à Musique’ prodan je u nekoliko tisuća primjeraka. Surađivao je s velikim glazbenicima: B-Roy (harmonikaš Manu Chaoa), La Ruda…. Na svojoj prvoj turneji dijelio je scenu s glazbencima poput Têtêa, Anisa i Oldelafa.

Njegove pjesme ‘Marquise’ i ‘L’avis’ vrtile su se na 18 međunarodnih medija na 5 kontinenata.

Danas se Benjamin više usmjerava prema atipičnom i osobnom izričaju. Njegov drugi album ‘L’échappée Belle’, intimniji je i sadrži deset novih naslova snimanih u jednom od slavnih francuskih studija.

U ponedjeljak 27. ožujka, učenici zagrebačkih škola pozvani su uživati u glazbenom svijetu Benjamina PIATA u medijateci Francuskog instituta u Hrvatskoj (Preradovićeva 5). Bit će organizirane radionice glazbe, šansone i francuskog jezika od 10 sati do 11:30 i od 14:30 do 16 sati.

Cijena ulaznice za koncert je 10kn i može se kupiti u klub Sax.


Komentari