(FOTO) Nevjerojatni talenti zagrebačku publiku i članove žirija dirnuli do suza

FOTO: Doringo

U srijedu navečer u popularnoj zagrebačkoj kavani Kak se šika u Ilici održana je druga večer talent showa koja je još jednom oduševila organizatore i brojnu publiku.

Iako ovoga puta večer nije bila toliko raznovrsna kao prije tjedan dana kada su, uz pjevače i svirače, nastupili vic majstori, recitatori, mađioničari i imitatori, jučerašnji natjecatelji pokazali su nevjerojatan talent. Mnogi od njih već sada bi bez problema mogli nastupiti na puno većim pozornicama….

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Žiriju, u kojem u sjedili akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti, novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač te članica uprave Hitchtone Music & Promotiona Ella Delač, natjecatelji su svojim sjajnim nastupima zadali slatke brige jer tko god prođe u polufinale, zaslužio je.

Program je ponovno vodio legendarni Vinko Štefanac koji je svojim sjajnim šalama i komentarima zabavljao publiku pa tako ni ovoga puta smijeha nije nedostajalo.

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Večer je otvorila Zaneta Chelminiak, studentica koja je u Hrvatsku stigla iz Poljske, i odmah najavila zanimljivu večer. Da ju je kojim slučajem slušala Severina, vjerojatno bi zapjevala onu svoju pjesmu Brad Pitt i poznati stih: Ovo će biti dobra noć predosjećam.

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Nakon nje na scenu je stupila i pjevačica Gloria koja je svojim glasom i odličnom izvedbom pjesme My immortal članicu žirija Jelenu Kastaneti dirnula do suza.

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo
FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Maja Veljković moćnim je glasom i velikim samopouzdanjem pokazala kako se vlada scenom, a Filip Rakovčević izvedbom svoje pjesme Padam publiku je podigao na noge.

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo
FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Nastup Duo Rosesa zbog tehničkih je poteškoća pomaknut na sljedeći tjedan, ali cure su bez obzira na sve to odlučile nastupiti pojedinačno kako ne bi razočarale svoje navijače koji su u Kak se šika stigli u velikom broju. Pa je tako Petra Pleš zasvirala klavir i zapjevala, a Ljerka Končar zasvirala violončelo. Veliki pljesak publike pokazao je koliko su dobre, a sve članove žirija potaknuo da se zapitaju što ih tek čeka kada na sljedećoj večeri nastupe u duetu…

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

S obzirom na to da je sezona gripa i prehlada u punom jeku, nažalost dvije natjecateljice morale su otkazati nastup. No, stvar je spasila Iva Pavić koju je publika nominirala da odmah uskoči na pozornicu. Organizatori i članovi žirija odlučili su učiniti presedan i, uz odobravanje svih prisutnih, Ivu pozvali na scenu. A ona je, ne samo opravdala takvu odluku, već fenomenalnim vokalnim mogućnostima pokazala da će biti jedan od glavnih favorita ovog natjecanja. 

FOTO: Doringo
FOTO: Doringo

Zanimljivu večer zaokružili su gosti iznenađenja. Naime, izravno s Adventa ovoga puta stigli su članovi Oridano Gipsy Jazz Banda te svojom vrhunskom svirkom podigli ovaj talent show na još jednu razinu više.

Treća večer održat će se 20. prosinca, kada će u ulozi voditeljice biti Maja Bajamić. Nakon toga izabrat će se najbolji iz prva tri kruga te će oni u 2018. godini nastaviti natjecanje u polufinalu te kasnije i finalu. Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i izdavačka kuća Hitchtone Music & Promotion, najboljima će dodijeliti vrijedne nagrade.


Komentari