Dobra mjuza, legendarni bendovi, iscrtavanje graffita, hladno pivo i gradele!

Vrhunski spektakl u Vintage Industrial Baru.

Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele i Dirty Old Empire predstavljaju FJ x GNG x DOS block party vol. II ovog petka 28. travnja u već dobro poznatom Vintage Industrial Baru.

Upad: 65 kuna

Sviraju:
Gužva u 16-ercu
Krankšvester (Sett & 3ki Stil)
Muscle Tribe of Danger and Excellence
Tetkine Radosti
NLV
♫ dj Oliver (Bassinga)
♫ dj Kuna
SIX PACK otkazao – zamjena GUŽVA U 16-ercu!

Graffiti line up:
Hana
CHEZ 186
✎ Sarme
✎ Royal
✎ Casino

Skate session by Kisok skateshop
Writerz bench and chill
Acoustic afternoon

Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele ulaze u još jednu godinu zajedničke suradnje i prepreme za festivale, koji se 27.-29.7. održavaju u Bolu na Braču te od 3.-6.8. u Orahovici.

Nastavak je to na sada već višegodišnju suradnju, kada su se festivali odlučili ujediniti u promociji i organizaciji, kako bi pokazali da je moguće dijeliti publiku, izvođače i aktivnosti te se pritom dobro zabaviti, olakšati posao jedni drugima i međusobno se podržati.

Prošle godine je u Vintage Industrial Baru/Kavezu održan prvi FJ x GNG Block Party, koji se pokazao kao super zabavna aktivnost, stoga mu ove godine slijedi nastavak. Kao i zadnji put očekuje vas cjelodnevno iscrtavanje graffita, skate sessioni, hladne pive te DJ i acoustic program. Večernji dio rezerviran je za nastup tri velika punk/rap/rock benda, odnosno Six Packa, MTDE i Krankšvestera, što je nastavak na prošlogodišnji punk/rock-rap program. Nakon svirke čagamo do jutra uz Tetkine Radosti!

Vršnjak Ferragosto Jama, DIRTY OLD SHOP, ove godine slavi 10. shopa u Tratinskoj 18! Cijeli mjesec travanj u Dirty Oldu možete uživati u popustima i različitim događanjima, a veliko finalno slavlje odvijat će se u skopu Block Partyja.

Pozivamo vas da nam se pridružite 28.4. na drugom po redu block partyu u Savskoj 160!
Dođite na dobru mjuzu, ples, graffite, pivo i gradele”

Ferragosto JAM 10
3. – 6. kolovoza 2017.
Orahovačko jezero, Orahovica

Graffiti na Gradele 2017
27.-29. srpnja 2017.
Bol, Brač
————————–————————–———–
Dostava Zvuka
Graffiti Na Gradele
Dirty Old Empire
KLUB Dostava Zvuka
Ferragosto JAM
Sviraj Stare


Komentari