Dobar početak za Cibose, a onda potop u posljednjoj četvrtini

FOTO: Facebook

Gostovanje u Šibeniku nije im donijelo sreću.

Košarkaši Cibone izgubili su u gostima u Šibeniku od Jollyja 80:75 (10:21,23:20,20:18,27:16).

Cibosi su bolje ušli u utakmicu pa su već na početku prve četvrtine napravili prednost 4:0 koja se do kraja četvrtine povećala te je rezultat bio na strani Cibone, 10:21. Dobra igra nastavila se i do kraja prvoga dijela, pa su Vukovi imali prednost na odmoru od +8 ( 33:41).

Domaća momčad podignula je igru početkom drugoga dijela, u kojoj su prvo izjednačili, a zatim i poveli, no Cibosi su se uspijeli vratiti. U posljednjoj četvrtini, obje momčadi su igrale čvrsto, ali u samoj završnici dolazi do pada koncentracije kod Vukova. Nekoliko uzastopnih pogrešaka i promašenih šuteva Cibosa domaćin koristi te stiže do nove pobjede.

Kod Vukova se istaknuo Žorić koji je zabio 24 koša, dok je kod domaćina najbolji bio Duanee s 29.

“Čestitam Jollyju na pobjedi, trećoj u ovoj sezoni. Napravili smo glupe greške koje su nas koštale. Moramo gledati dalje i pobijediti u sljedećim utakmicama koje nam dolaze,” rekao je Domagoj Bošnjak nakon utakmice.

“Također bih čestitao Jollyju na pobjedi. Bili su spretniji u ključnim trenucima i zasluženo su stigli do treće pobjede. U ključnim momentima smo napravili nekoliko pogrešaka što su oni iskoristili,” dodao je trener Damir Mulaomerović.


Komentari