Čudnovati vikend u Zagrebu: Harry Potter bal i Star Wars pub kviz za odvažne Jedije

HarryPotter/screenshot

Vikend uoči Božića pun je događanja, a mi vam donosimo dva pomalo neobična eventa.

Za neke produženi vikend znači provod, opuštanje s prijateljima prije blagdana koje provodimo s obitelji. Baš zato, neke od zanimljivosti u Zagrebu idealan su odabir ako želite nešto drugačije.

Dobrotvorni Yule bal – Ministarstvo Magije Hrvatska

Bal se održava u subotu, 23.12.2017. u klubu Ritam grada smještenom na samom Trgu bana Josipa Jelačića, s početkom u 20 sati. Kao što samo ime kaže, bal je dobrotvornog karaktera i na samom balu ćemo skupljati donacije u obliku odjeće, obuće, igračaka, knjiga (ne nužno HP :) ) i ostalih potrepština za djecu u domovima. Stoga obucite svoje svečane pelerine, haljine i odijela te dok se spremate pogledajte imate li u ormaru nešto što bi moglo usrećiti nekoga ovaj Božić. Molimo vas samo da roba bude uredna i čista.

Bal organizira Ministarstvo Magije Hrvatska za svoje članove i njihovu pratnju, ali također mogu doći svi ljudi dobre volje koji vole Harry Pottera.
Svakako si povedite bar jednu osobu s kojom ćete plesati pošto je Yule bal prvenstveno i ponajviše BAL :)

Nakon što se svi isplešu na klasičan način, pustit će se malo i življe pop/trash/moderne glazbe za “divljanje”.

Star Wars Xmas pub kviz

Znamo da ste još pod dojmom novog nastavka Star Warsa i zato je ovo idealna prilika da se kao ekipa pokažete i dokažete.

Želite li sudjelovati u BOŽIĆNOM STAR WARS pub kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa od barem dva, a do maksimalno četiri člana.
Sudjelovanje je besplatno, a svakog sudionika očekuje piće dorodošlice.

Prijavu pošaljite putem maila na adresu: [email protected] ili [email protected] najkasnije do ponoći u četvrtak 21.12.2017.

U prijavi navedite ime vaše ekipe, imena članova ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt.
Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će cool nagrade, a pripremljenje su i utješne nagrade za jednu random ekipu.

Sponzori bogatog nagradnog fonda su:
• Inverzija Webshop
• Scørpiøn Art
• Veliki Tolk
• Zmajska Pivovara
• Tolkien’s House

Neka sila bude s vama!

 


Komentari