Ana Rucner obilježava 15 godina svog rada humanitarnim koncertima

Ljubav i brižnost prema drugima obilježili su njezin život, a vrlo često prihod sa svojih koncerata daruje onima kojima je to najpotrebnije.

Ove godine Ana Rucner obilježava 15 godina svog rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertima pod nazivom: 15 godina ljubavi za radost djece u Baranji, koje organizira u suradnji sa svojim Rotary klubom Zagreb Maksimir.

U zagrebačkom HNK 19. ožujka, a u osječkom HNK 23. ožujka, predstavit će svoje najizvođenije skladbe, koje su obilježile njezin dosadašnji rad, no i potpuno novi glazbeni pravac kojim će uskoro zakoračiti. Na konferenciji za novinare predstavljen je program koncerata, kao i svi sudionici.

“Prihod s ovih konceratakoje organiziramo u suradnji s Anom Rucner kao našom aktivnom članicom, darivat će se udruzi Baranjski leptirići za nabavku medicinskih pomagala, udruzi sv. Martina za pomoć ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde te društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta.

Rotary klub Zagreb Maksimir, čiji je moto „Dobra djela naš su put“ time nastavlja svoju tradiciju humanitarnog djelovanja, u skladu s načelima Rotarija i konceptom društvene odgovornosti zajednice u kojoj djeluje, napomenuo je g. Đuro Horvat, predsjednik Rotary kluba Zagreb Maksimir.

ana rucner2

Dva dijela koncerta

U prvom dijelu zagrebačkog koncerta Ana će predstaviti svoje najveće uspješnice te ugostiti Gorana Karana, Danijelu Pintarić, nagrađivanu solisticu kazališta Komedija te akademskog glazbenika, Ivana Jelića, dok će joj u Osijeku podršku pružiti HKUD Osijek 1862. uz popularni drmeš.

Drugi dio je rezerviran za atraktivan novi program romske glazbe, kojeg će hrvatska čelistica premijerno izvesti na koncertima uz vokalni ansambl Arije, sjajne pjevačice koje su pjevale u Ladaricama.  Za glazbenu pratnju na koncertima zadužen je Filip Gjud (koji uz Anu potpisuje aranžmane) sa svojim bendom, gudačima i trubačima.

Na koncertima će se prvi put prikazati i kratak dokumentarni film o Aninom životu i radu,  poznatog redatelja  Jakova Sedlara.

“Baranja još od snimanja spota u Kopačkom ritu ima posebno mjesto u mom srcu. Jako mi je drago što ću pomoći prije svega dječici Baranje izgradnjom dječjeg igrališta i nabavkom medicinskih pomagala i zahvaljujem mojem Rotary klubu Zagreb Maksimir što je prepoznao vrijednost ove akcije. Uključite se u  što većem broju, jer ništa ne može zamijeniti sretno djetinjstvo, izjavila je Ana Rucner.

Karte za koncerte prodaju se putem sustava Eventim te u Hrvatskim narodnim kazalištima u Zagrebu i Osijeku. Svaki kupac uz ulaznicu dobiva na poklon i CD Ane Rucner s uspavankama: Za male anđele. Za sve koji žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji otvoren je poseban donatorski račun: HR3823600001502021406.

Na  www.anarucner.com moguće je kupiti CD „Za male anđele“ , a prihod  od prodaje također se donira u ovoj humanitarnoj akciji.


Komentari