Zagreb
+C

Alternativni pop rock bend Judette u klubu Sax

Izuzetno moćan i prepoznatljiv Lein vokal, čvrsta ritam sekcija i energični riffovi savršeno naglašavaju iskrene i jednostavne tekstove.

Alternativni pop rock bend Judette koji je oduševio publiku i kritiku albumom prvijencem “27” nedugo je s navedenog albuma objavio novi singl „U mrak“, u kojem su ugostili Johna iz benda M.O.R.T. Bend će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom i održat će koncert u zagrebačkom klubu Sax! u četvrtak, 27. travnja.

Judette su Lea, Karlo, Goran, Vilim i Danijel. Alternativni pop rock zvuk je samo jedan od načina na koji se može opisati glazba koju njih pet, inače najboljih prijatelja, stvara. Izuzetno moćan i prepoznatljiv Lein vokal, čvrsta ritam sekcija i energični riffovi savršeno naglašavaju iskrene i jednostavne tekstove. Od 2011. kada se bend formirao, odsvirali su preko 50 koncerata diljem cijele Hrvatske među kojima je i nastup na festivalu RockOff 2015. gdje bend osvaja nagradu od Hrvatskog društva skladatelja za najbolju autorsku pjesmu („Rio“).

“Pripremamo jednu intimnu i prijateljsku atmosferu za koncert u zagrebačkom klubu SAX!. Prošlo je malo manje od pola godine od izlaska našeg prvog albuma “27” i u međuvremenu smo snimili par spotova ali nam album još nije dosadio! Na repertoaru će se naći gotovo sve što smo dosad napravili otkad bend Judette postoji, a možda i koja nova stvar. Pridružit će nam se nekolicina prijatelja na pozornici, imat ćemo i vokalnu podršku ali ne želimo otkrivati puno. Očekujte puno energije i super atmosferu stoga dođite i iznenadite se”, izjavili su članovi banda uoči koncerta u Saxu.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti po cijeni od 20 kuna na blagajni kluba na dan koncerta.

Komentari

Provjerite

Tamara Obrovac

Ovoga petka stiže prava glazbena poslastica

Ove dvije srodne glazbene duše nastavljaju suradnju započetu na otoku Prviću 2015 godine. Komentari