5 zagrebačkih mjesta na kojima se možete zabaviti tijekom hladnih dana

Prava zima tek nam je sad pokucala na vrata, a s njezinim šarmom nastupili su i debeli minusi. Sama pomisao na hladnoću, mami nas da ostanemo doma te uz dekicu i čaj provodimo dane prisjećajući se toplijih trenutaka s nostalgijom, osiguravši si dovoljnu količinu čokolade.

No, zimski dani u Zagrebu ne moraju biti monotoni, a mi vam donosimo nekoliko mjesta na koja možete otići zabaviti se ili jednostavno uživati u toplom ugođaju.

K&K Milčec (Jurišićeva)

Šarmantan kafić koji nastavlja pričati priče koje nam književnik i zagrebački fakin Zvonimir Milčec nije stigao ispričati. Oduševit će vas toplom atmosferom malog prostora, kao stvorenom za hladne zimske dane. Uz šalicu dobre kave u ovom prostoru možete se opustiti uz dobru knjigu, upoznavajući svoj grad i svaki njegov kutak koji tek čeka da se zaljubite u njega.

milčec

Art-kino Grič (Jurišićeva)

Šareno mjesto u centru grada koje gotovo svakog gosta ostavi bez daha! Osim odlične kave, ovdje često možete pogledati dobar film, sudjelovati u brojnim događajima i uživati u stand up showu. Uz šarenilo koje vlada u ovom prostoru i najkišniji dan ne može biti tmuran.

art kino grič

CineStar 

Ako niste ljubitelj nehollywoodskog repertoara, uvijek možete izabrati primamljivu ponudu CineStara. Projekcije koje su na repertoaru doista su za svačiji ukus, a raspored možete provjeriti ovdje. Zgrabite vama dragu osobu i iznenadite ju nekim dobrim filmom i vrućom čokoladom nakon odgledane projekcije koja će vas zagrijati tijekom hladne zimske večeri.

CineStar dvorana_druga

Kocka (Maksimirska)

A kad smo već spomenuli vruću čokoladu, moramo vam i otkriti gdje je najfinija! Caffe bar Kocka davno je postao kultno mjesto za ispijanje vruće čokolade, a visoki standard održava već godinama. Ugodan i topao ambijent kao stvoren je za uživanje u finim gutljajima omiljenog napitka, a njihova ponuda različitih vrsta i aroma vruće čokolade u nedoumicu će baciti i najodlučnije.

Pixabay.com
Pixabay.com

Muzej Iluzija (Ilica)

Istražite svijet iluzija i doživite nemoguće u muzeju u kojem vam je zabava zagarantirana. Ovaj svijet će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti, a uz to ćete shvatiti da ništa nije onakvo kakvim se čini. Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi, izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala ili poslužite nečiju glavu na pladnju te se konačno popnite na strop… Kiša u Zagrebu vam još uvijek zvuči dosadno?

Muzej iluzija
Muzej iluzija

 

 

 


Komentari