Tijekom dana očekuju se velike gužve i zastoji na svim važnijim cestama

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. 

Zbog opasnosti od naleta na psa, kod odmorišta Plitvice, na zagrebačkoj obilaznici (A3) pozivaju se vozači na dodatni oprez!

Od 07:35 sati autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sve skupine vozila, a zbog povremeno jakih, bočnih udara vjetra na vijaduktu Božići vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.
Tijekom dana vrlo gust promet, uz vožnju u koloni i povremene zastoje, očekujemo na svim važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama:

A1 Zagreb-Split-Ploče , A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, na Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (A7), državnoj cesti DC1, Jadranskoj magistrali (DC8), na otoku Krku i Krčkom mostu, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.


Komentari