(FOTO) Sjećate se njega? Najzgodniji kriminalac prvi puta je prošetao pistom na njujorškom Tjednu mode

FOTO: 9gag/ PicMonkey

Žene diljem svijeta uzdisale su za njim.

Jeremy Meeks proslavio se kada je njegova slika iz zatvora počela kružiti društvenim mrežama. Žene diljem svijeta bile su očarane zgodnim Amerikancem, a pritom su i zaboravljale da se radi o kriminalcu koji je služio kaznu u pritvoru.

FOTO: 9gag
FOTO: 9gag

I ne krivimo ih, prodorne plave oči, jaka vilica i pune usne malo koga su ostavile ravnodušnim. Jeremy je u ožujku 2016. godine napokon izašao iz zatvora, gdje je završio zbog posjedovanja oružja bez dozvole.

Čim je zatvorsku čeliju zamijenio slobodom, započeo je svoju manekensku karijeru, a u ponedjeljak je debitirao na Tjednu mode u New Yorku.

FOTO: 9gag
FOTO: 9gag

Sudeći po fotografijama, pista je podrhtavala pod njegovim koracima.

FOTO: 9gag
FOTO: 9gag

Osim što je prve prave modne korake napravio na jednoj od najprestižnijih modnih pista na svjetu, Jeremyju dobro ide i poziranje pred fotografskim objektivima,

FOTO: 9gag
FOTO: 9gag
FOTO: 9gag
FOTO: 9gag

Jeremy je u potpunosti preokrenuo svoj život, a iako mu je u tome uvelike pomogao dobar izgled, ovo je genijalan primjer pružanja druge šanse. Ovaj kriminalac odslužio je svoje, izašao je iz zatvora i svojoj obitelji odlučio je priuštiti dobar život, a svoje greške ostavio je daleko u prošlosti.

FOTO: 9gag
FOTO: 9gag


Komentari