Rat se nastavlja! Lucija: ‘Hana mi se javila, a nakon toga me blokirala na fejsu’

Hana novih komentara o obračunu s Lucijom zasad nema.

Najnoviji rat na društvenim mrežama trenutno se vodi između voditeljice Hane Hadžiavdagić i plus size modela Lucije Lugomer. Nakon što je Hana u subotu na društvenim mrežama izvrijeđala plus size manekenku Luciju Lugomer, u nedjelju je Lucija otkrila kako ju je Hana blokirala na fejsu.

U nedjelju je Lucija za Dnevnik.hr iznijela svoju verziju ovog dramoleta koji je izazvao niz oprečnih komentara.

“Hana se meni jučer javila. Slala mi je poruke, ali ja ih nisam ni otvorila. Nisam ih željela čitati. Nakon toga me Hana blokirala na svim društvenim mrežama. To mi je bilo presmiješno. Doduše priznajem da sam u početku bila šokirana kada sam vidjela njezinu objavu. Hvala medijima koji su pokazali da svijet nije tako šaren, ali smo zato mi na društvenim mrežama pokazali kako skupa to možemo promijeniti”, ispripovijedila je Lucija za dnevnik,.hr

“Dobila sam jako puno poruka podrške. Mobitel mi je eksplodirao. Svi su mi pisali kako su razočarani dotičnom osobom, a i mene je to razočaralo jer smo obje javne osobe i ne mogu vjerovati da neka javna osoba može ovo raditi. Ako uvijek govoriš kako širiš ljubav, onda to i čini. Ova situacija je išla meni u prilog. Treba živjeti ono što jesi, a ne pretvarati se u ono što nisi. Sve poruke koje sam dobila puno mi znače, a i dobila sam puno novih pratitelja iz Bosne i Hercegovine”, dodala je Lucija Lugomer.

Hana novih komentara o obračunu s Lucijom zasad nema.

>>>Hana Hadžiavdagić izvrijeđala Luciju Lugomer: ‘Meni si debela’

 


Komentari