(FOTO) Postali su hit: Zagrepčani na put poveli isprintanog prijatelja

Tri prijatelja i kartonski Ivan svoj put su započeli u bugarskom Plovdivu.

Četvorica najboljih prijatelja iz Zagreba Ivan, Alen, braća Dino i Deni planirali su zajedničko 20-dnevno putovanje od Bugarske, preko Turske, Grčke, Makedonije do Crne Gore.

Međutim, Ivan je u međuvremenu postao tata, zbog čega nije mogao na put. Preostali trojac se dosjetio ideje kako da Ivan ipak bude prisutan te su ga isprintali od kartona.

“Planirali smo put jako dugo, ali kad se Ivanu rodio sin znao je da neće moći s nama. Zato smo odlučili isprintati velikog Ivana od kartona i nositi ga sa sobom. Fotkamo se s njim, to je skoro kao da je tu. Zna biti dosta zabavno na graničnim prijelazima kad ga carinici vide s nama u autu. Znaju se zezati pa pitaju imamo li putovnicu za njega”, ispričao je Alen Zlatko Neziri za Telegram.

Tri prijatelja i kartonski Ivan svoj put su započeli u bugarskom Plovdivu, zatim su išli u odmaralište Sunny Beach na obali Crnog mora,  Istanbul, posjetili su Solun i grčku obalu, Skopje, a trenutno su u Budvi gdje im se treba pridružiti i pravi Ivan.

“Uspio sam ipak odvojiti nekoliko slobodnih dana, tako da ću im se pridružiti na kraju puta. Bit ćemo tri dana zajedno u Budvi, kad već nismo mogli proći čitav put zajedno”, kazao je Telegramu Ivan.


Komentari