(FOTO) Pogledajte kako je mlada Zagrepčanka ovjekovječila ljubav prema Zagrebu

FOTO: Ivan Klindić

Ljubav prema gradu pod Sljemenom je vječna

Ispod sljemenskog brda i na obalama Save svojom ljepotom, neodoljivim šarmom i poviješću Zagreb oduzima dah. Vjerno skriva najveće tajne, najljepše uspomene i sjećanja, ostaje zauvijek utkan u najdubljim kutevima naših srdaca.

Da ljubav prema Zagrebu ostaje i kada ga ne vidimo kroz prozor s prvim sunčevim zrakama pokazala je mlada Zagrepčanka Ana, koja dolazi iz kvarta Vrapče. U Zagrebu je odrastala cijeli život, no ljubav i životni partner odveli su je do Samobora. Međutim, Zagreb se voli zauvijek, a Ana, kao velika zaljubljenica u Zagreb, odlučila ga je “povesti” sa sobom.

Svoju je ljubav prema gradu ovjekovječila na popularan, ali predivan način. Naime, Ana je na zapešće lijeve ruke tetovirala naočale unutar kojih se krije Zagreb, obrisi Kaptola i HNK-a.

Motivacija? Čista ljubav prema Zagrebu.

Jedan dan otišla sam na posao bez automobila i šetala od Glavnog kolodvora prema poslu, promatram ga i pomislim koliko je prekrasan. Zbilja najljepši grad na svijetu“, kazala nam je Ana, koja je nakon toga odlučila da želi Zagreb u svojim naočalama.

A zašto naočale? Ana kaže da su joj naočale općenito donijele puno dobrih stvari u životu budući da je optičarka po struci, a upravo su je one “dovele” do njezina supruga pa same naočale imaju puno dublji smisao, zaokružen u trenutku kada je u njega utkan najljepši grad na svijetu – Zagreb.


Komentari