(FOTO) Imate li vi problema s Poštom? Nakon višednevnog iščekivanja stigao joj je ovakav paket

Poznajete li onaj iritantan osjećaj kada iščekujete pošiljku koja treba stići poštom, ako si možete dozvoliti čak ostanete kod kuće cijeli taj dan, a na koncu nađete samo papirić s obavijesti o prispjeću pošiljke ili vam se, pak, uruči oštećeni paket? Ovakva iskustva Zagrepčani proživljavaju sve češće te su prigovori na rad Hrvatske pošte postali svakodnevnica.

Paketi se čekaju sve duže, nerijetko pošiljke niti ne pristignu na adresu primatelja, obavijesti o prispjeću pošiljke češći su nego pozdravi političkih stranaka, a fotografije oštećenih paketa koji izgledaju kao da su putovali kroz ratna područja, a ne od, primjerice, Vukomerca do Jaruna – sve više kruže društvenim mrežama.

Jadranka Kartofil/Facebook/I to je Zagreb
Jadranka Kartofil/Facebook/I to je Zagreb

“Meni je jučer ovo ostavio poštar nakon 10 dana putovanja iz Vukomerca na Jarun…… Pisala sam poruke na HP-u….slala mail…..nitko se do sada nije javio”, požalila se ogorčena Zagrepčanka u Facebook grupi “I to je Zagreb”.

Jadranka Kartofil/Facebook/I to je Zagreb
Jadranka Kartofil/Facebook/I to je Zagreb

Svoje iskustvo je podijelila još jedna korisnica HP – ovih usluga koja se nakon više neugodnih iskustava odlučila na prijavu djelatnika HP – a.

“Poucena svojim iskustvom odlučila sam prijaviti djelatnike HP dostava (to nema veze s našim poštarima)nakon dobivene poruke o prispjeću naručene robe. Čekam doma 2 dana (ne odem niti u dućan) nitko ne zvoni, a vani me dočeka papir o prispjeću pošiljke. To mi se dogodilo 3 puta, a i mojim susjedima”, pojasnila je.

Za komentar smo se obratili i Hrvatskoj pošti, a njihov odgovor ćemo objaviti po primitku.

Kakva su vaša iskustva s radom Hrvatske pošte? Pišite nam na [email protected] ili u inbox Facebook stranice portala.


Komentari