Velike tvrtke zapošljavaju na odlične radne pozicije u Zagrebu

FOTO: Flickr

Tražite novi posao u Zagrebu? Neke od velikih tvrtki zapošljavaju na odlična radna mjesta.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se.

 

  • Batak Grill zapošljava Voditelja financija za izradu financijskih kretanja, izradu budžeta, porezno planiranje i praćenje troškova i predlaganje mjera optimizacije. Ako imate visoku razinu odgovornosti i dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, prijavite se ovdje.
  • PWC Croatia traži osobu za poslove konzultantskih usluga. Osoba će biti zadužena za potporu klijentima i tvrtkama u poslovima konzultantskih usluga. Od osobe se očekuje i poznavanje alata za obrađivanje podataka i analizu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.
  • Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže IT tehničara. Neki od zadataka su instalacija i održavanje računala i opreme, mreže i softvera. Tehnička podrška korisnicima te obrada fotografija također su na listi obaveza. Brza prijava.
  • Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Voditelja grupe za elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku. Neki od zadataka su pružanje redovne podrške elektroničkog izdavanja dokumentacije o lijeku globalnim i lokalnim regulatornim poslovima. Koordiniranje i vođenje rutinskih aktivnosti te upravljanje svakodnevnim aktivnostima grupe. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.
  • Tvrtka Hilti preko svog programa za zapošljavanje mladih GROW@Hilti program traži osobe za radno mjesto Account Managera za područje Zagreba, Zadra, Šibenika i Splita. Radno mjesto podrazumijeva posjećivanje poslovnih korisnika i partnera u svrhu poboljšanja poslovanja i suradnje. Kandidat će odmah na početku svojeg poslovnog putovanja dobiti veliku odgovornost ali i potporu i trening koji je će prethodno proći. Ukoliko ste zainteresirani za prijavu na ovo radno mjesto, možete se prijaviti ovdje.


Komentari