Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta!

FOTO: Pixabay

Možda se upravo tebi smiješi prilika života. Sretno!

Ponuda poslova.

CARWIZ rent-a-car otvara svoja vrata, kao i vrata svojih automobila, te vam nudi posao u iskusnom, energičnom, mladom i pozitivnom timu s mogućnošću razvijanja poslovnih potencijala i sposobnosti.

  • Direktor odjela logistike (m/ž) bit će zadužen za organizaciju, postavljanje strategija i osmišljavanje cjelokupnog toka aktivnosti car control-a i logistike, te biti odgovorna izravno Upravi. Osoba će imati vlastiti tim suradnika, voditi ih i nadgledati njihov rad. Opširnije pronađite ovdje.

Pridružite se kompaniji Franck d.d. i uspješnom timu Istraživanja i razvoja na poslovnoj poziciji: Tehnolog razvoja (m/ž).

  • Osnovne odgovornosti su planiranje i osmišljavanje novih, proizvoda i kategorija, te unapređenje postojećih proizvoda u skladu s planovima razvoja kategorija. Tvrtka nudi rad u dinamičnom i inovativnom okruženju, a od vas se očekuje VSS iz područja prehrambene tehnologije/ biotehnologije/ nutricionizma/ farmacije. Opširnije potražite ovdje.

U cilju proširenja poslovanja i kontinuiranog povećanja kvalitete proizvoda, Bajkmont želi ojačati svoj tim.

  • Ukoliko se vidite na izazovnim projektima te vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite se na poziciji: Projektant čeličnih konstrukcija (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje da bude ing. građevine ili strojarstva (VŠS ili VSS), te da ima radno iskustvo u projektiranju i razradi čeličnih konstrukcija. Brzu prijavu ispunite ovdje.
FOTO: ouisociety.com
FOTO: ouisociety.com

Kaiser putovanja zapošljavaju Booking agenta za plovila (m/ž).

  • U opisu posla ističe se booking charter plovila, komunikacija s klijentima i partnerskim agencijama, te rad na rezervacijskim sustavima. Potrebna je minimalna SSS, izvrsno poznavanje pravopisa i gramatike hrvatskog jezika, te izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (poželjan je i talijanski). Opširnije potražite ovdje.Uslijed stalnog rasta Pet centar svoj tim želi upotpuniti motiviranom i profesionalnom osobom, na poziciji: Specijalist za asortiman (m/ž).
  • Za prijavu je potrebno najmanje 5 godina iskustva na poslovima planiranja asortimana i nabave. Tvrtka nudi rad u dinamičnom i optimističnom timu, profesionalne izazove i mogućnost usavršavanja. Opširnije potražite ovdje.

Iverpan, jedan od najkonkurentnijih drvnih centara u industriji, traži motivirane i odgovorne, proaktivne i samostalne profesionalce. Trenutno je otvoreno radno mjesto: Voditelj proizvodnje (m/ž) za lokaciju u Zagrebu.

  • Ako imate iskustva u organizaciji timova u proizvodnji i poznate su Vam osnovne zakonitosti proizvodnih procesa, pozvani ste da se pridružite kao Voditelj proizvodnje. Brzu prijavu možete ispuniti ovdje.

Ako vas interesira suradnja s kupcima, a imate izražene prodajne instinkte, prijavite se na radno mjesto “Sales Engineer (m/ž)” koje nudi tvrtka Danfoss.

  • Vaš glavni zadatak biti će fokusiranje na širenje prodaje, kao i uspostavljanje snažnih odnosa sa novim i postojećim kupcima. Ako ste diplomirani inženjer elektrotehnike s najmanje 2 godine iskustva u prodaji proizvoda za projekte, ovdje se možete prijaviti za posao.


Komentari