SVI ŽELE TREPAVICE S DAJANINIM POTPISOM : ‘Obećala sam sebi da ću uspjeti, a sve ovo mogu zahvaliti majci!’ (FOTO)

DLD

“Ako ćete ovaj posao raditi bez ljubavi, klijentice će to shvatiti nakon nekog vremena i bit ćete na gubitku. Svaki produkt bolje izgleda ukoliko se u isti ulozi i ljubav te predanost”, zaključuje Dajana.
U samom centru Zagreba, točnije u Vlaškoj 79, počinje priča o pomalo nevjerojatnom trudu, volji i želji za uspjehom. Dajana Derežanin (25) dokaz je kako se svaki rizik u životu isplati te kako je upravo ljubav prema poslu ono što čini razliku između dobrih i najboljih.

Dajanin Beatuy art studio DLD nezaobilazno je mjesto za sve Zagrepčanke, ali i šire, koje vode računa o svom izgledu i po izlasku iz salona žele biti – kraljice.

trepke11

Preseljenje u Zagreb bio je velik korak

Ova dvadesetpetogodišnjakinja prije pet godina iz Nove Gradiške potpuno sama došla je u Zagreb, uzela život u svoje ruke i započela priču o ljepoti o kojoj će se sigurno još puno govoriti. Ova prava majstorica ljepote primjer je kako od sebe i svojih snova nikada ne treba odustati jer za raditi ono što voliš i u čemu si najbolji, nikada nije kasno.

14800069_358144011192820_148059666_o

”Nakon završetka srednje škole počela sam raditi u ugostiteljstvu i tamo doslovno zapela otprilike šest godina. Iako mi se posao nije sviđao, raditi se mora. Trebalo je platiti stanarinu, režije, preživjeti… Nakon što sam već duže vremena razmišljala početi raditi nešto drugo, jedan dan sam otišla na posao i dala otkaz.”, ispričala nam je Dajana koja priznaje kako je za sve u životu, potrebno prihvatiti određeni rizik.

14803233_358141381193083_2020224642_o

”Rekla sam sama sebi da ću uspjeti kad tad u nečemu što volim i u čemu guštam dok radim. Kada sam vijest o otkazu saopćila mami, iznenađeno me pitala: “I šta ćeš sada?” , kazala je lash stilistica Dajana koja se kroz smijeh prisjeća kako joj je još isti dan, upravo majka predložila da pokuša s tečajem ugradnje trepavica.

Za ovaj posao morate biti perfekcionist

Majka joj je omogućila odlazak na edukacije.

”Malo sam istraživala i shvatila da bi mi to bilo super jer je potrebna preciznost i smirenost u tom poslu, a ja je oduvijek imam, dapače, perfekcionist sam i sve mi mora biti savršeno. Problem se pojavio kada sam saznala koliko tečajevi koštaju i kada sam postala svjesna da toliko novca nemam.”, nastavlja svoju priču, a njezin perfekcionizam klijentice posebno cijene i nagrađuju redovitim dolascima i preporukama.

14611042_1253689158017045_703618600480875282_n

”Ovo sve mogu zahvaliti svojoj majci koja je uskočila i omogućila da idem na edukacije dajući mi svoju zadnju usteđevinu. Meni tada, to je bilo puno novca i obećala sam sebi da ću zbog mame uspjeti, da bude ponosna na mene i da vidi kako novac nije bacila u vjetar.”, priznaje simpatična Dajana i dodaje kako je nakon završenih edukacija, radila po dijele dane i noći, skupljala i štedila svaku kunu jer je otvaranje vlastitog salona, bila njezina velika želja.

Otvara vlastitu beauty oazu

”Trebalo mi je godinu dana da se želja ostvari i da napokon otvorim svoju beauty oazu o kojoj sam sanjala. Nedugo nakon otvaranja, postala sam i edukator. Držanje edukacija dobro dođe da odmoriš mozak nakon posla te da svoje stečeno znanje preneseš i na druge. S poslom sam apsolutno zadovoljna jer napokon radim što volim te uživam u istom.”, priznaje i ističe kako unatoč činjenici što se veliki broj djevojaka želi okušati u ovom poslu, ipak je potrebno dobro razmisliti.

14794126_358141804526374_866247552_n

Naime, svoju ljubav prema poslu Dajana prenosi i drugim djevojkama koje potežu iz različitih dijelova Hrvatske ne bi li prošle edukaciju za ugradnju trepavica upravo pod njezinim mentorstvom.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]”Curama koje bi se htjele baviti ovim poslom preporučam da dobro razmisle, da li to žele radi novca ili to stvarno vole. Ako će to raditi bez ljubavi, klijentice će to shvatiti nakon nekog vremena te će biti na gubitku. Svaki produkt bolje izgleda ukoliko se u isti ulozi i ljubav te predanost”, zaključuje Dajana.[/box]

Njezin salon je i mjesto za vaše ljubimce

Osim ugradnje ekstenzija trepavica, Beatuy art studio DLD nudi uslugu lash lifta (uvijanje prirodnih trepavica), japanskog iscrtavanja obrva (MICROBLANDIG) te metodu uklanjanja dlačica s lica i korekciju obrva koncem.

Osim velike ljubavi prema ugradnji trepavica, Dajana ne skriva svoju ljubav prema životinjama pa Dajanina beauty oaza nosi epitet pet friendly salona. Ova 25-godišnjakinja otkad je došla u Zagreb, pronašla je dom za veliki broj napuštenih pasa, a i sama im je pružala privremeni dom dok jedan, u potpunosti nije osvojio njezino srce.

trepke8

”Moj Gucci je uvijek samnom, imao je težak život i prošlost, a danas je prava maskota moga salona, s njim je uvijek sve lakše”, smije se Dajana i otkriva da je Gucci prije mjesec dana dobio i društvo jer je Dajana udomila osmogodišnju kujicu Sally koja je, kaže nam Dajana, također imala jako težak život i bori se s epilepsijom. No priznaje, ovaj posao bez njezinih četveronožnih prijatelja, ne bi bio isti.

Posebna ponuda za čitateljice

Ova ambiciozna mlada dama pripremila je i poslasticu za čitateljice portala Zagreb.info. Odlučila je jednoj sretnici pokloniti volumenske ekstenzije trepavica. Detalje saznajte na našem Facebooku. Razgledajte  i fotke u galeriji:

 

 


Komentari