Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

FOTO: Depositphotos

Iskoristite priliku

U potrazi ste za novim poslom? U Zagrebu velike tvrtke nude odlična radna mjesta. Provjerite zadovoljavate li uvjete, iskoristite priliku i prijavite se.

Sretno!

Angels kontakt centar zapošljava Voditelja tima prodaje (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu.

  • U opisu posla ističe se efikasno vođenje tima prodaje, selekcija, zapošljavanje i edukacija novih članova tima, i sl. Za prijavu je potrebno SSS, VŠS ili VSS, odlično poznavanje barem jednog stranog jezika, i dr. Opširnije pronađite ovdje.

METRO traži Specijalista za unos i kontrolu podataka / Master data Specialist (m/f), u Zagrebu.

  • Kao glavne odgovornosti izdvajaju se unos podataka u informatički sistem te održavanje statusa artikala, a za prijavu je potrebno Iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimum godinu dana. Opširnije potražite ovdje.

Alpa zapošljava “Controllera” (m/ž).

  • Osoba će biti odgovorna za pružanje pravodobnih i točnih, redovitih i ad hoc financijskih izvješća za proizvodne pogone u Srbiji i Hrvatskoj, te kao podrška lokalnim menadžerima u analizi trenutnih operacija. Za prijavu je potrebno minimalno tri godine iskustva u kontroli, kao i analitičko/kreativno razmišljanje. Opširnije potražite ovdje.

Merkur osiguranje zapošljava Suradnika u aktuarijatu (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu.

  • Zahtjevi su visoka stručna sprema/magistar struke, smjer matematika, financijska matematika ili aktuaristika, a posao se sastoji od izračuna tehničkih pričuva, obračuna reosiguranja, razvoja novih proizvoda, i sl. Opširnije potražite ovdje.

J&T Banka zapošljava Senior Financijskog Analitičara (m/ž) koji će biti odgovoran za financijsku analizu, modeliranje i istraživanje, te sudjelovanje u određenim projektima banke. Za prijavu je potreban magisterij, te 3-5 godina iskustva na sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

PEPCO traži Financijskog asistenta (m/ž).

  • Kompanija nudi stabilno zapošljavanje i atraktivna nagrađivanja, dinamičan rast i impresivni sustav obuke, te prijateljski radni ambijent. Ako imate sveučilišni stupanj ekonomije, a poznajete računovodstvenih načela, ovdje ispunite brzu prijavu.

Pfizer zapošljava Specijalista za znanost i tehnologiju (m/ž) u Zagrebu.

  • Osoba će biti odgovorna za znanstvenu podršku za proizvodnju rekombinantnih proteina, pripremu registracijske dokumentacije, suradnju s regulatornim tijelima, i dr. Od kvalifikacija, potreban je sveučilišni studij ili 300 ECTS, kao i 4 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije potražite ovdje.

BioGnost traži komunikativnu, odgovornu i motiviranu osobu sklonu timskom radu za radno mjesto: Stručni suradnik u prodaji medicinskih proizvoda (m/ž). osao uključuje redovite posjete poslovnim partnerima (ljekarnama, zdravstvenim ustanovama, liječničkim ordinacijama). Opširnije pronađite ovdje.


Komentari