Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta u Zagrebu

FOTO: Depositphotos

U potrazi ste za novim poslom u Zagrebu? Nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava Koordinatora korisničke podrške (m/ž). Za prijavu je potrebna barem srednja škola, tri godine iskustva u administrativnim poslovima, kao i odlično poznavanje engleskoj jezika. Zaposlenik će biti primarni resurs za korisnike kojima je potrebna usluga upravljanjem, a služi i kao veza za zahtjeve kupaca i pružatelje usluga. Opširnije potražite ovdje.

Bajkmont zapošljava Projektanta čeličnih konstrukcija (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovom radnom mjestu bit će zadužena za projektiranje čeličnih konstrukcija, radioničku razradu i detaljiranje nacrta te pripremu tehnoloških nacrta za proizvodnju i montažu. Zapošljava se više izvršitelja. Opširnije pronađite ovdje.

Ako vas motivira izazov, inspirira vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite se Sberbanku koji objavljuje otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje ‘Rad, staž i prijevoz’ za radno mjesto u Zagrebu: Suradnik za kadrovsku administraciju – pripravnik (m/ž). U obzir dolaze kandidati prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a opširnije potražite ovdje.

Ako ste ljubitelj mode i imate stila, volite prodavati ali ste i odan timski igrač, prijavite se za radno mjesto Prodavač / modni stilist (m/ž) tvrtke Heraldi. Radi se o dobro plaćenom poslu, dinamičnim uvjetima rada, te odličnoj atmosferi na poslu. Znate li prepoznati što kupac želi i ponuditi što nije zamislio da će mu trebati, ispunite ovdje brzu prijavu.


Komentari