Prijavi se! Velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Odlična ponuda poslova i još bolja životna prilika!

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Direktora sektora odobravanja rizika za pravne osobe.

  • Osoba će biti odgovorna za organizaciju poslovanja sektora rizika za pravne osobe i upravljanje rizičnim plasmanima. Potrebna je VSS ekonomskog smjera i minimalno 10 godina iskustva u radu u bankarstvu na području odobravanja rizika za pravne osobe Ako ste motivirani te vas izazov inspirira, prijavite se na brzi oglas.

RED traži Community managera.

  • Kreiranje i implementacija komunikacijskih kampanja na društvenim mrežama, planiranje budžeta, administriranje i vještina u pisanju i obradi tekstualnih i video sadržaja samo su neke od odgovornosti radnog mjesta. Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

eKupi je vodeća regionalna Internet trgovina sa širinom i kvalitetom ponude koja će zadovoljiti svakoga, te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupnje i sigurnosti našim kupcima. U potrazi su za Voditeljem računovodstva.

  • Osoba će biti zadužena za izradu analiza, statistiku, praćenje stanja, trendova i devijacija ključnih indikatora uspješnosti u odnosu na poslovni plan te samostalno pripremanje financijskih izvještaja godišnjih i periodičnih po zakonskim propisima. Brza prijava.

Zepter Internacional je u potrazi za Direktorom prodaje.

  • Poslovi uključuju stvaranje i vođenje prodajnog tima, ispunjavanje normi i izradu mjesečnih i godišnjih planova. Ako imate razvijene i izražene voditeljske vještine, potičete razvoj svojih suradnika i ističete njihov potencijal, prijavite se ovdje.

Tvrtka C Automobil Import traži Voditelja oglašavanja i promocije.

Osoba će biti zadužena za koordinaciju izrade kampanja s medijskom i kreativnom agencijom, praćenje medijskog plana te organizaciju promotivnih aktivnosti za Citroen. Brza prijava.

I To Nije Sve kreativna agencija traži Account Manager Directora. N

eki od zadataka su kreiranje strategije rada, prodaje i nastupa na tržištu i prema klijentima. Potrebna je izražena motivacija i ljubav prema advertisingu kao i prethodno iskustvo na sličnoj ili istoj poziciji od 2 godine. Brza prijava.


Komentari