PRIJAVI SE! Ove velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

ouisociety.com

U potrazi ste za poslom? Onda je ovo odlična prilika za vas!

Provjerite uvjete i zadatke, ne propustite šansu. Sretno!

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima koji traži Asistenta u Upravi (m/ž).

  • Glavni zadaci su pružanje potpore Upravi i direktorima u provedbi poslovnih aktivnosti, sudjelovanje u izradi planova, analiza i poslovnih izvještaja te pružanje administrativne podrške. Ako imate diplomu ekonomije i nemate puno radnog iskustva, prijavite se ovdje.

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović.

  • Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Traže Prodajnog predstavnika i Unapređivača prodaje s mjestom rada u gradu Zagrebu. Prodajni predstavnik će biti zadužena za ugovaranje prodaje sa novim kupcima, poznavanje prodajnog asortimana i ugovaranje što veće palete proizvoda na prodajnim mjestima. Unapređivač prodaje je zadužen za kvalitetu proizvoda iz asortimana, kontrola zaliha i praćenje rada konkurencije. Od kandidata se očekuje samostalno rješavanje problema, izrazitu komunikativnost, usmjerenost na uspjeh te predanost ciljevima tvrtke. Ako želite raditi u motivirajućem okruženju s poticajnim primanjima i službenim vozilom na raspolaganju, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Analitičara za odnose sa kupcima.

  • Na ovom radnom mjestu provode se dogovoreni ciljevi radi povećanja broja kupaca, povećanja i praćenje te kontrole prometa u svrhu unapređenja poslovanja. Zahtjeva se visoka stučna sprema (diploma ekonomskog fakulteta), stručno znanje iz područja marketinga te izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ako imate 3 godina iskustva u trgovini i zavidne organizacijske sposobnosti, prijavite se ovdje.
Pixabay
Pixabay

Zagrebački prometni zavod traži Računovođu koji će pratiti zakonske regulative, voditi poslove financijskog knjigovodstva te obračunavati i podnositi PDV prijave i drugih davanja.

  • Uvjeti su VŠS/VSS ekonmoskog smjera, najmanje 3 godine radnog iskustva te znanje engleskog jezika. Brza prijava.

Tvrtka Softnet traži suradnika u prodaji.

  • Glavna odgovornost djelatnika/djelatnice ovog radnog mjesta je svakodnevni rad s potencijalnim i postojećim korisnicima Internet usluga. Posao uključuje aktivnu telefonsku komunikaciju s korisnicima s ciljem pružanja informacija o Softnetovim uslugama, savjetovanje korisnika, izrada ponuda, tehničkih rješenja te prodaja komunikacijskih rješenja sa područja IP VPN, MPLS, LL, ADSL-a, VoIP-a, Voice i njihova prezentacija. Brza prijava.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta, uspješnu internacionalnu kompaniju traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciju Specijalista za bazu podataka.

  • Osoba je odgovorna za kvalitetu i dostupnost informacija o proizvodima, blisku suradnju s odjelom nabave radi kontinuiranog poboljšanja kvalitete informacija. Uvjeti su VSS ekonomskog ili informatičkog usmjerenja te 1 godina radnog iskustva. Brza prijava.


Komentari