Manijak iz Zagreba bludničio nad ženama i djetetom pa zapalio bankomat

Facebook

Ivana Feltrina (29) napokon je sustigla pravda nakon što je prošle godine dva puta seksualno uznemiravao žene, a jednom i dijete.

Nakon jednog od svojih pohoda, Ivan Feltrina čak je zapalio i PBZ-ov bankomat. Pravomoćna presuda bila je 11 mjeseci bezuvjetnog zatvora. Određena mu je i sigurnosna mjera liječenja te da PBZ-u zbog piromanstva isplati 50 tisuća kuna.

Nepravomoćna mu je presuda određena na sedam godina zbog spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Naime, u listopadu prošle godine on je devetogodišnju školarku pratio do njezine zgrade u Jelkovcu. Ušao je za njom u ulaz i nasrnuo na nju. Začepio joj je rukom usta, odgurao je u podrum, natjerao da se skine i da ga dira po intimnim dijelovima. Pitao ju je li sama doma. Odgovorila mu je potvrdno, iako to nije bila istina. Dok se s njom pokušavao kriomice popeti po stepenicama, naišao je susjed pa je dijete počelo vikati. U pomoć su pritekli susjedi koji su Feltrina zadržali do dolaska policije, piše Večernji list.

Za drugi napad Feltrin kaže kako je samo htio zadovoljiti svoju potrebu, ali je djevojka iz torbice izvadila suzavac i pošpricala ga.

“Bio sam bijesan zbog cijele te situacije i bijesan na sebe pa sam zapalio bankomat”, kazao je osuđenik.

 


Komentari