Iskoristite priliku i prijavite se na ova odlična radna mjesta!

FOTO: Pixabay

Velike tvrtke zapošljavaju.

Sretno!

Manpower za klijenta traži “Account Executivea” za radno mjesto u Zagrebu.

  • Glavna zadaća ovog zanimanja je komunikacija i izgradnja produktivnih odnosa sa partnerima na dnevnoj bazi. Za prijavu je vrlo bitno odlično poznavanje engleskog jezika, 1-2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, te mogućnost putovanja. Također, bitne su i izražene telefonske komunikacijske sposobnosti. Opširnije pronađite ovdje.

Talentor Hrvatska za klijenta Westgate Shopping City traži Voditelja zakupa (m/ž) za radno mjesto u Zaprešiću.

  • U opisu radnih zadataka izdvaja se pronalaženje i akvizicija novih zakupaca, te briga o postojećim zakupcima po pitanju financijskog, tehničkog i operativnog upravljanja. Za prijavu je potrebno minimalno 3 godine iskustva na poslovima davanja u zakupa ili posredovanja pri zakupu poslovnih prostora i nekretnina. Uz izravnu plaću, nudi se i bonus. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Pepco je otvorio radno mjesto “Expansion Manager” (m/ž) za područje cijele Hrvatske.

  • Odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju praćenje tržišta nekretnina u određenom području kako bi se prikupile informacije o ulaganjima, provjere poslovnih objekata, i sl. Za ovaj posao možete se prijaviti ako imate minimalno dvije godine iskustva na sličnim pozicijama, iskustvo u prodaji na malo, te vrlo dobre komunikacijske vještine. Opširnije pronađite ovdje.

Želite raditi u agilnoj i poticajnoj okolini koja svoju tržišnu poziciju i razvoj gradi na stvaranju poslovnih vrijednosti za korisnike? KING ICT zapošljava SAP developera (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu.

  • Traže se SAP developeri sa predznanjem osnova programiranja, bez ili sa iskustvom programiranja na SAP sustavima (junior, senior), koji se prepoznaju u izazovu i žele razviti vještine rada na velikim poslovnim sustavima te biti dio tima kojemu je cilj otkrivanje novih mogućnosti, tehnologija i dijeljenje znanja u svrhu stalnog unaprjeđenja vlastitih vještina, programskih rješenja i sustava. Opširnije potražite ovdje.
Flickr
Flickr

METRO zapošljava Specijalista za odnose s kupcima – upravljanje cijenama promociji (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćete analitička i proceduralna podrška u provođenju planski dogovorenih ciljeva radi povećanja broja kupaca kao i povećanja i praćenja kontrole prometa.

  • Od zaposlenika se očekuje završeni fakultet (po mogućnosti ekonomski fakultet), najmanje 5 godina radnog iskustva u odnosima s kupcima unutar FMCG sektora ili prodaji, te izvrsna stručnost u marketingu i komunikaciji s kupcima. Brzu prijavu ispunite ovdje.

RINGEIS promotion, grupacija koja uspješno posluje još od 1995. godine zapošljava Djelatnika u prodaji (m/ž).

  • U opisu poslova izdvaja se samostalno pridobivanje novih kupaca, komunikacija s kupcima putem e-maila, telefona i osobno, te izrada prodajnih kalkulacija i ponuda. Tvrtka nudi rad na neodređeno vrijeme, rad u dinamičnom i poduzetnom timu, te stalna i redovita primanja. Opširnije potražite ovdje.

Nielsen zapošljava Računovođu (m/ž) sa najmanje pet godina iskustva u računovodstvu.

  • Za prijavu je potrebno odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, kao i orijentacija prema uslugama, rješavanju problema i obraćanju pažnje prema detaljima. Na ovom radnom mjestu biti ćete odgovorni za isporuku pravovremenih i točnih godišnjih financijskih rezultata i mjesečnog izvještavanja. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari