ISKORISTITE PRILIKU ZA DOBAR POSAO: Ove velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Super ponude za još bolja radna mjesta!

Nemojte čekati – iskoristite priliku!

Kaufland je u potrazi za osobom za radno mjesto ‘Buyer nabava usluga‘.

  • Zadaci ovog radnog mjesta uključuju odgovornost za naručivanje opreme i usluga, analiziranje troškova i procesa radi uštede te pripremu ugovora. Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje rada u SAP-u je prednost i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

PLIVA zapošljava Administratora za ljudske potencijale sa znanjem engleskog, francuskog ili bugarskog jezika.

  • Osoba će biti zadužena za administrativnu podršku u procesima ljudskih potencijala te unos i održavanje podataka o zaposlenicima u bazama SAP, Oracle ili Success Factors. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se ovdje.

Alkaloid traži stručnog suradnika za područje grada Zagreba i kontinentalnu Hrvatsku.

  • Poslovi koje ovo radno mjesto podrazumijevaju su svakodnevni rad na terenu liječnicima opće prakse i specijalistima sukladno marketinškim planovima, promoviranje lijekova u ambulantama, bolnicama i ljekarnama te sudjelovanje na kongresima i stručnim skupovima te prezentacija lijekova. Brza prijava.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže osobu koja će biti zadužena za platni spisak i administracijom u ljudskim potencijalima.

  • Posao uključuje bilježenje bolovanja zaposlenika kao i godišnjih odmora i pripremu platnih lista. Ako imate 5 godina iskustva u obavljanju ovakvih i sličnih vrsta poslova te stremi ka izvrsnosti, prijavite se ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Trening koordinatora.

  • Posao koji se traži od zaposlenika je koordinacija prevođenja svih trening materijala, potporu u brendiranju proizvoda putem društvenih mreža i slično. Ako znate napisati na hrvatskom i engleskom te znate složiti inspirativni trening materijal koji će biti koristan drugima za korištenje, prijavite se ovdje.


Komentari