GRAD ZAGREB ZAPOŠLJAVA: Traže četvero zaposlenika, a jedna pozicija je posebni savjetnik Milana Bandića

Facebook/Holding

Grad Zagreb raspisao je javne natječaje za četvero zaposlenika, među kojima i za posebnog višeg savjetnika/savjetnicu gradonačelnika Milana Bandića za kulturu.

Od posebnog višeg savjetnika gradonačelnika za kulturu – specijaliste Izvan ustrojstvenih jedinica, traži se bude magistar, odnosno stručni specijalist struke s područja društvenih ili humanističkih znanosti, najmanje osam godina radnog iskustva, od čega najmanje četiri na najsloženijim poslovima iz područja kulture.

Traže se i njegovi istaknuti rezultati u području povezanom sa samoupravnim djelokrugom jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, a osobito sudjelovanje u izradi i provedbi propisa, strategija i drugih akata, višegodišnje izvrsno rješavanje predmeta, objavljeni znanstveni i stručni radovi, poznavanje rada na računalu. Uvjet magistra, odnosno stručnog specijaliste, ispunjavaju i osobe koje su po prijašnjim propisima stekle visoku stručnu spremu.

Služba se zasniva na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.

Grad traži i dva viša suradnika za rad gradske četvrti i mjesnih odbora. Potencijalni zaposlenici moraju imati visoku stručnu spremu iz društvenih, humanističkih ili tehničkih znanosti, najmanje godinu radnog iskustva, te poznavati rad na računalu.

Natječaji su objavljeni u Narodnim novinama.


Komentari